0

اخبار قرآنی (1391/03/06)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/06)
شنبه 6 خرداد 1391  10:00 PM

شنبه 06 خرداد 1391 09:45:50             شماره‌ خبر :1016399
مروری بر وبلاگ «ترور كور؛ پايگاه تخصصی نقد وهابيت»

گروه فضای مجازی: وبلاگ تخصصی نقد وهابيت، وبلاگی گروهی است كه از سوی تعدادی از طلاب حوزه علميه قم در فضای مجازی به‌روزرسانی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی پژوهشكده مهدويت و آينده‌پژوهی، وبلاگ تخصصی «نقد وهابيت»، وبلاگی گروهی است كه از سوی تعدادی از طلاب حوزه علميه قم با بخش‌هايی همچون سؤالات شيعيان، تهمت‌ها به شيعيان، دانلود كتاب، آراء و احاديث سخيف، مستبصرين و تضاد وهابيت با اهل سنت در فضای مجازی به‌روزرسانی می‌شود.

بنابر اين گزارش، در بخش معرفی وبلاگ آمده است: «مقام معظم رهبری حضرت آيت‌الله خامنه‌ای: تروريسم وحشی و كور از اساس، زاييده سياست‌های خباثت‌آلود امريكا، انگليس و مزدوران دولتی و غيردولتی آن‌هاست و بر همه مسلمانان واجب است كه با اين مولود شوم و نحس(وهابيت) كه مصداق بارز افساد فی‌الارض و محاربه با خداست، مقابله و مبارزه كنند.»

«آيا وهابيت تنها با تشيع مخالف است؟» نخستين پست اين وبلاگ است، در بخشی از آن می‌خوانيم: «امروزه برخی چنين می‌پندارند كه وهابيت تنها با شيعه مخالف است، حال آنكه هجمه آنان به مذاهب فقهی و كلامی اهل سنت كمتر از شيعه نيست. در «شرح عقيده واسطيه» تاليف ابن‌تيميه آمده است: ماترديه و اشعريه - كه از مهمترين فرقه‌های كلامی اهل سنت هستند - مخالف اهل سنت‌اند».

با توجه به اينكه پرتعدادترين مذهب اهل سنت از لحاظ كلامی مذهب اشعری است لذا بعد از شيعه بيشترين هجمه وهابيت متوجه ايشان است به گونه‌ای كه وهابيون كتب زيادی را عليه اشاعره و برضد آنها تدوين كرده‌اند.

در پست ديگری با عنوان «آيا توسل به ارواح طيبه و طلب دعا از ايشان شرك است؟» می‌خوانيم: «خطيب در تاريخ خود از شافعى نقل می‌كند: من به مزار ابوضيفه تبرّك جسته و همه روزه آن را زيارت مى‌كنم و چون مرا حاجتى رسد دو ركعت نماز گزارده و در كنار قبر او آمده و از خداوند حاجتم را مى‌خواهم كه هنوز دور نشده روا مى‌شود».

خطيب بغدادى در تاريخ خود مى‌گويد: «در سمت غرب بالاى شهر، مقابر قريش است كه در آن موسى بن جعفر(ع) و جمعى ديگر مدفون مى‌باشند. پس با واسطه از ابوعلى خلال شيخ حنابله نقل مى‌كند: ملاحظه مى‌شود كه شيخ حنابله از قبر امام هفتم شيعيان تقاضا كرده و به ايشان متوسل مى‌شده است.‏»

همچنين در پستی با موضوع «اگر پيامبر(ص) هنگام حمله به بيت دخترشان زنده بودند با مهاجمان چه می‌كردند؟» آمده است: «وقتی به شرح نهج‌البلاغه ابن ابی‌الحديد مراجعه می‌كنيم، می‌بينيم كه او از شيخ و استاد خود نقل می‌كند كه وقتی ماجرای هبّار بن الاسود - كه زينب دختر رسول خدا(ص) را ترساند و او سقط جنين كرد و رسول خدا(ص) هبّار را مهدور الدم خواند ـ در نزد او نقل شد، شيخ گفت: اگر هنگامی كه اين مردم به خانه فاطمه(س) هجوم آوردند و او را ترساندند - تا آنچه در شكم داشت سقط شد - رسول خدا(ص) زنده بود، به يقين به مهدور الدم بودن كسی كه فاطمه(س) را ترسانده بود حكم می‌فرمود».

«ابوبكر در پايان عمرش بر كدام عمل خود تأسف خورده و اظهار ندامت می‌كرد؟» از ديگر پست‌های اين وبلاگ است، در بخشی از آن می‌خوانيم: «عمر در آخرين لحظات عمر خود و در حال احتضار چنين تاسف می‌خورد كه همانا من متأثر نيستم بر هيچ چيزی مگر بر سه چيز كه آن را انجام دادم و دوست داشتم كه آنها را ترك كنم و متأثرم بر سه كاری كه آنها را انجام ندادم و دوست داشتم كه انجام می‌دادم و بر سه چيز كه از رسول خدا(ص) سوال نكردم و ای كاش پرسيده بودم، اما آن سه چيزی كه انجام دادم و ای كاش آنها را ترك كرده بودم اينكه دوست داشتم به خانه فاطمه(س) حمله نكرده بودم، اگر چه آن درب از روی مخالفت بر من بسته شد.

از جمله راويان اين خبر از ميان اهل سنت عبارتند از ابو جعفر طبری در «تاريخ طبری»(۲/۳۵۳) ابوعبيد قاسم بن سلام در كتاب «الاموال»(۱۷۴) ابن عبد‌ربّه قرطبی در «عقد الفريد»(۳/۲۷۹) مسعودی در «مروج الذهب»(۲/۳۰۱)ابن قتيبه در «الامامه و السياسه»(۱/۳۶) طبرانی در «معجم كبير»(۱/۶۲ ح ۴۳) و ابن عساكر در «تاريخ دمشق» (۳۰/۴۱۸ و ۴۲۲).

همچنين در پستی با عنوان «آيا خانه حضرت زهرا(س) درب داشته است تا آتش بزنند؟» با اشاره به آيات قرآن، روايات اهل سنت و دلايل عقلی ثابت می‌كند كه خانه‌های قديم حتی برای جلوگيری از ورود برخی حيوانات موذی حائلی نصب می‌كرده‌اند.

علاقه‌مندان به مشاهده و استفاده از وبلاگ «ترور كور، پايگاه تخصصی نقد وهابيت» می‌توانند به نشانی اينترنتی salaf.mihanblog.com مراجعه كنند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها