0

اخبار قرآنی (1391/03/06)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/06)
شنبه 6 خرداد 1391  9:36 PM

شنبه 06 خرداد 1391 08:47:23             شماره‌ خبر :1016389
رهبرحقيقت:
داوری جشنواره «تلاوتِ من» با دريافت 3000 اثر آغاز شد

گروه فعاليت‌های قرآنی: دبير جشنواره بين‌المللی تلاوت من، گفت: اين جشنواره موفق به دريافت 3000 فايل صوتی و تصويری شده است كه همچنان اين ميزان در حال افزايش است و هئيت داوران، ارزيابی تلاوت‌ها را آغاز كرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، مهران رهبرحقيقت، دبير جشنواره بين‌المللی تلاوت من، ضمن اعلام دريافت 3000 فايل صوتی و تصويری، گفت: اين ميزان، تعداد فايل‌هايی است كه شركت‌كنندگان از طريق پايگاه اطلاع‌رسانی اين جشنواره ارسال كردند و چون امكان ارسال فايل‌های صوتی و تصويری از طريق پست نيز وجود داشت، همچنان دبيرخانه در حال دريافت آثار است. هنوز آمار از كل فايل‌های دريافتی، نمی‌توان ارائه داد. البته اين ميزان استقبال با توجه به ميزان تبليغات صورت گرفته بيش از حد تصور بود.

وی يادآور شد: فرصت ارسال فايل‌های صوتی و تصويری از تلاوت‌های شركت‌كنندگان از دوم اسفند‌ماه سال گذشته تا پايان ارديبهشت ماه سال جاری بود. جشنواره بين‌المللی تلاوت من در فاز اول با محوريت ترتيل و تحقيق قرآن برگزار شد و در مراحل بعدی كه در همين سال جاری برپا خواهد شد در حوزه‌های ديگر قرآنی به اجرا درخواهد آمد.

رهبرحقيت با اعلام اينكه برای همه شركت‌كنندگان كارنامه صادر خواهد شد، اعلام كرد: تعداد شركت‌كنندگان در بعد بين‌المللی فراتر از انتظار بود و از تمامی قاره‌ها فايل‌های صوتی و تصويری دريافت شده است. در كشورمان نيز از تمامی استان‌ها و از بسياری از روستا‌ها شركت‌كننده وجود داشته است. شركت‌كنندگان اين جشنواره علاوه براينكه بايد به مقوله قرائت قرآن علاقه‌مند باشند بايد امكان ضبط و ارسال صوت خود را داشته باشند.

وی با اعلام آغاز داوری جشنواره تلاوت من عنوان كرد: به دليل ازدياد فايل‌های دريافت شده، زمان داوری به طول خواهد انجاميد و شاهد برگزاری مراسم اختتاميه، معرفی و تجليل از برترين‌ها در تيرماه سال جاری خواهيم بود.

رهبرحقيقت در ادامه از شركت 65 درصد از آقايان در جشنواره تلاوت من خبر داد و عنوان كرد: از ميان شركت‌كنندگان 23 درصد زير 14 سال، 18 درصد بين 14 تا 22 سال و 59 درصد بالای 22 سال سن دارند.

دبير جشنواره تلاوت من، اعلام كرد: در زمان اختتاميه، كتاب جشنواره تلاوت من با ارائه تمامی آمار و جزئيات برپايی آن توزيع خواهد شد.

گفتنی است، ايجاد آرشيو غنی از قرائت‌های شركت‌كنندگان در اين جشنواره امكان‌پذير است. همچنين استعداد‌ها شناسايی شده و در صورت نياز دوره‌های آموزشی برای آنها برگزار و حتی از تلاوت‌هايشان در راديو قرآن استفاده خواهد شد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها