0

اخبار قرآنی (1391/03/06)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/06)
شنبه 6 خرداد 1391  9:36 PM

شنبه 06 خرداد 1391 08:45:16             شماره‌ خبر :1016267
تربيت نسل جوان در پرتو مبانی دينی و ارزش‌های اسلامی، ضروری است

گروه خبرنگاران افتخاري / اعظم‌السادات میرجلیلی: معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: تربيت نسل جوان در پرتو مبانی دينی و ارزش‌های اسلامی مهم و ضروری است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) در يزد، محمدصادق اكبری، معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان روز چهارم خردادماه در بازديد از شبكه فعالان ازدواج استان يزد، افزود: با توجه به روشن شدن تشكيلات وزارت ورزش و جوانان، به دنبال احيا و دميده شدن روح تازه در فعاليت‌های حوزه جوانان هستيم و با توجه به اينكه وزير ورزش و جوانان نيز دغدغه ويژه‌ای نسبت به اين حوزه دارند، اميد داريم فعاليت‌های خوبی در اين زمينه انجام شود.

وی ادامه داد: فعاليت‌هايی همچون سازمان‌های مردم‌نهاد و شبكه فعالان ازدواج با توجه به غير دولتی بودنشان، ظرفيت‌ها و پتانسيل‌های بسيار خوبی برای فعاليت دارند كه مردم نيز بهتر می‌توانند با اين مجموعه‌ها تعامل برقرار كنند و بايد از اين ظرفيت‌ها و پتانسيل‌ها به نحو مطلوب استفاده كرد.

اكبری، با تقدير و تشكر از فعاليت‌های شبكه فعالان ازدواج استان يزد، اضافه كرد: شبكه فعالان ازدواج استان يزد ظرفيت‌های بسيار مطلوبی را فراهم آورده است و از شبكه‌های بسيار فعال كشور محسوب می‌‌شود كه بايد از اين تجربيات به‌دست آمده، استان‌های ديگر نيز بهره‌مند شوند.

علی پارسانيا، مدير شبكه فعالان ازدواج استان يزد نيز در اين بازديد به تشريح فعاليت‌ها، عملكرد و تسهيلات شبكه پرداخت و اضافه كرد: يزد با توجه به ظرفيت‌ها و پتانسيل‌های موجود، آمادگی تبديل شدن به دبيرخانه مركزی برای انتقال تجربيات و هماهنگی شبكه فعالان ازدواج كشور را دارا است.

يادآور می‌شود، در اين جلسه، دهقان، مديركل جديد سازمان ورزش و جوانان استان يزد، شرف‌الدينی، معاون، نارگانی، مسئول روابط عمومی و خانی، رئيس هيئت‌مديره شبكه فعالان ازدواج استان يزد نيز حضور داشتند.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها