0

شهدای شهرم

aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

پاسخ به:شهدای شهرم
شنبه 6 خرداد 1391  10:23 PM

بسم الله الرحمن الرحيم

حبيب ايسوندي

با خود گفتم چه هستم و چه مي دانم كه بگويم و خلاصه چيز چنداني به ذهنم خطور نمي كرد، آماده عمليات بوديم و وقت بسيار كم بود و تصميم بر آن شد تا مطالبي را بعنوان وصيت عرض كنم .

با سلام و تحيات وافر به پيشگاه خاتم الانبياء حضرت محمد مصطفي(ص) و ائمه معصومين عليهم السلام بخصوص منجي عالم بشريت و نجات دهنده مستضعفين از چنگال مستكبرين (حضرت مهدي(عج)) و نائب بر حقش رهبر كبير انقلاب اسلامي حضــرت آيت الله امام خميني و ياران با وفـاي او و امت مسلمان و شهيد پرور ايران.

خداي را شكر و سپاس مي كنم كه ما را در عصر و زماني حيات بخشيد كه ايران مصباح هدايت و الگوي نجات مسلمين و مستضعفين از چنگال ستم كفار در پهنه گسترده تاريخ مي درخشد و جايگاه عشق به اسلام و كانون گرم امامت و ولايت است.

جمهوري اسلامي كه با اتكاء به خداي تعالي و رهبري امام مقتدر و عزيزمان و پيروي مردم مسلمان ايران تحقق يافت از نعمتها و الطاف بسيار عظيم خداوند است كه بايد شب و روز شكر خدا را بجا آوريم و شكر خدا به اين است كه اين امانت الهي را به صاحب اصلي آن حضرت مهدي(عج) تحويل دهيم.

و بايد بدانيم كه لازمه شكرگزاري و سعادت به اين است كه از صحنه بيرون نرويم و در برابر تمام شدائد و مصائب و مشكلات و توطئه هاي گوناگون دشمنان انقلاب اسلامي مستقيم و با استقامت باشيم. و تقواي الهي را رعايت كنيم راه امامت و ولايت تنها راه سعادت است و منبع اسلام در مكتب ما امام جعفر صادق(ع) ميباشد و اين حوزه هاي علميه دنباله راه و ثمره زحمات آن امام است و اين تجلي آن راه است كه روحانيت در همه جاي اين انقلاب مي درخشند پس بايد روحانيت مبرا كه در راس آنها رهبر عظيم الشان انقلاب است سرمشق و الگوي ما قرار گيرند.

مردم شهيدپرور ايران و اي كساني كه در رگهاي وجودتان خون سرخ حسين(ع) مي جوشد و در طول هزار سال هر وقت اشك عشق از ديدگانتان سرازير مي شده به ياد او و اصحاب مظلومش بوده است آگاه باشيد كه زحمات طاقت فرساي پيامبران الهي بخصوص رنجها و مشقتهاي پيامبر عاليقدر اسلام و ائمه معصومين(ع) و در راس آنان امام حسين(ع) همه و همه بخاطر استمرار قوانين حيات بخش قرآن در پهنه زمين و زمان بوده و هدفشان اين بوده كه اصل تزكيه در ميان مسلمان و انسانها ترويج شود و فساد و ظلم و تباهي از زمين برچيده شود و ما براي ادامه آن خط سرخ و پر افتخار برآنيم تا رفع تمامي فتنه ها و ظلم و ستمها در جهان جنگ با استكبار جهاني را ادامه دهيم تا انشاءالله زمينه كامل براي تشريف فرمائي حضرت مهدي(عج) را فراهم كنيم.

ملت ما مي داند آنچه كه ابرهاي تيره فساد و تباهي را از مملكت محو كرد و باران رحمت و عزت را بر سر و روي غبار آلود ايران به بارش درآورد وحدت اسلامي تمام اقشار مردم و تبعيت كامل از امام امت و توكل به خداي تعالي بود لذا بايد با اعتقاد قلبي بدانيم كه تنها راه استمرار انقلاب اسلامي و رسوائي مستكبرين و سركوب آنها اين است كه تقواي الهي و توكل به خدا را در وجودمان زنده نگهداريم و تبعيت كامل از امام و روحانيت مبارز و همچنين وحدت كامل اسلامي و دوري از هر گونه اختلاف را براي خودمان اصل و واجب بدانيم.

اينجانب علاقه زيادي به ادامه تحصيل در حوزه هاي مقدس امام صادق(ع) داشتم ولي احساس كردم اكنون زماني است كه بايد بسوي جبهه نور عليه ظلمت روانه شوم و به قدر توان خويش براي محو كفر و ستم تلاش كنم اگر به فيض عظيم شهادت نائل آمدم از تمام مردم شهرك طلب مغفرت مي نمايم و اميدوارم هر كس بر من حقي دارد مرا حلال كند و بايد بدانيم خواه ناخواه بازگشت همه بسوي خداست.

چون علاقه دارم راهي را كه انتخاب كرده بودم ادامه يابد توصيه ميكنم در صورت امكان يكي از برادرانم به جامعه روحانيت وارد شود و مقدار كتابها و وسائلي كه دارم اگر يكي از برادرانم طلبه شد متعلق به ايشان است و در غير اين صورت در مورد آنها دوستان طلبه ام اختيار تصميم گيري را دارند.

اما پدر مهربان و خوبم ، شما در حق من خيلي زحمت كشيديد و من فرزند لايقي براي شما نبودم مرا حلال كنيد و از درگاه خداي تعالي برايم آمرزش بطلبيد.

و از مادرم (…) كه در حق من زحمات بسياري متحمل شد تشكر ميكنم و آرزو دارم مرا ببخشند از اينكه نتوانستم در حق ايشان فرزند خوبي باشم .

و از شما خواهران و برادرانم ميخواهم مرا حلال كنيد كه برادر مفيدي برايتان نبودم و از پدرم و همه شما تقاضا دارم كه در عزاداري نكات اسلامي را رعايت كنيد و خودتان را اذيت نكنيد كه ما امانت بوديم.

در پايان باز بعنوان فرزند كوچك شما متذكر ميشوم تقواي الهي وحدت اسلامي، تبعيت از امام و ولايت امر و توكل بر خداي تعالي را فراموش نكنيد خداوندا امام امت و نور چشم ما را تا انقلاب حضرت مهدي(عج) محافظت فرما خداوندا دشمنان داخلي و خارجي انقلاب اسلامي را خوار و نابود فرما خداوندا به خانواده شهدا و مفقودين صبر عنايت فرما و ما را ببخش و بيامرزكه سخت محتاجيم.

والسلام 20/12/1363 حبيب ايسوندي 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها