0

شهدای شهرم

aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

پاسخ به:شهدای شهرم
شنبه 6 خرداد 1391  10:20 PM

بسم الله الرحمن الرحيم

حسن بلدي

ان الجهاد باب من ابواب الجنه فتحه الله لخاص اولياء.

همانا جهاد دري از درهاي بهشت است دري است كه خداوند اين در بهشتي را به روي همه كس نگشوده است. اميدوارم كار به آنجا نرسد كه اگر برسد بغدادي باقي نخواهد ماند.(امام خميني)

سلام بر پدر و مادرم و سلام بر امام عزيز كه هميشه راهگشاي ما در حل مشكلات بوده و هست و ما را به صراط مستقيم هدايت ميكند و سلام بر تمام مردم قهرمان و شهيد پرور ايران كه با وجود همه مشكلات از قبيل ترور و بمب گذاري و توطئه هاي ابرقدرتها با روحيه باز و با فريادهاي رسا در حل مشكلات و در خنثي سازي توطئه ها با رهنمودهاي امام كوشا هستند.

برادران من نمي دانم شما را به چه چيز وصيت كنم كه هر چه خواسته باشم بگويم شما آنها را مي دانيد ولي بعنوان يك شهيد و يك كسي كه در راه خدا جهاد كرده به شما برادران و خواهران سفارش مي كنم كه سخنان امام را با دل و جان گوش دهيد و در عمل پياده كنيد كه بحمدالله عمل كرده ايد و ديگراني كه در اين نماز جماعتها و دعاها و اين اجتماعات اسلامي شركت كنيد كه دشمن از اين اجتماعات و از اين دعاها و از اين نماز جماعتها مي ترسد و اين دعا را فراموش مكنيد كه پيامبر(ص) مي فرمايد الدعا سلاح المؤمن – دعا سلاح مؤمن است و اين اسلحه هاي ظاهري مثل ژ –3 و كلاشنيكوف و امثال اينها همه نابود شدني است و سوم اينكه با هم خوش رفتار و خوش اخلاق باشيد كه خوش اخلاقي يكي از پايه هاي دين است و دوستي را محكم مي كند چنانچه حضرت محمد(ص) ميفرمايد حسن الخلق يثبت الموده – خوش خلقي دوستي را استوار مي كند.

در آخر به پدر و مادرم وصيت مي كنم كه در صورت شهيد شدن من كه لياقت آنرا ندارم ناراحت و گريان نباشند كه گريه كردن از روي فقدان خدا را بخشم مياورد و اين آرزوي من است پس گريه كردن بر كسي كه در راه خدا شهيد شده معني ندارد براي خودتان گريه بكنيد كه اين دنيا رفتني است تنها كساني سعادتمند هستند كه كارهاي نيك انجام بدهند و براي من گريه نكنيد بلكه بايد خوشحال شويد كه فرزندي را در راه خدا داده ايد و بايد بگويم كه اگر با ريختن خون من دين محمد زنده مي شود پس اي گلوله ها و اي تركشها مرا در بغل بگيريد و اين باعث افتخار من است كه در راه خدا شهيد شوم و در آخر پيامي و سخني كه با مادران و پدران دارم اين است كه فرزندان خود را در راه خدا به ميدان نبرد با دشمنان بفرستيد و از آنها جلوگيري نكنيد و مطمئن باشيد كه آخرت سعادتمندي خواهند داشت و خداوند از اين كار خوشش مي آيد كه فرزندان دلبند خود را در راه خداوند متعال بدهيد و بدانيد كه بازگشت ما بسوي خداست چه يك سال و چه ده سال و چه صد سال آخر عاقبت بازگشت خواهيم كرد و مصداق آيه شريفه انا لله و انا اليه راجعون (ما از خدائيم و بسوي او بازگشت مي كنيم) پس چه بهتر كه به مرگ سعادتمند نائل آئيم. از پدر و مادرم و همه دوستان و آشنايان مي خواهم كه اگر ناراحتي از من ديده اند مرا ببخشند تا مورد بخشش و عنايت خداوند بزرگ واقع شوم.

به اميد پيروزي اسلام در سراسر جهان چهارشنبه 26 اسفند ماه 1360 حسن بلدي 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها