پاسخ به:شهدای شهرم
شنبه 6 خرداد 1391 10:18 PM
سم الله الرحمن الرحيم
وصيتنامة پاسدار شهيد عليرضا بنازاده
قل ان كنتم تحبون الله فاتبعوني يحبكم الله سوره آل عمران
بگو اي پيامبر به مردم اگر خدا را دوست داريد مرا متابعت كنيد تا خدا شما را دوست بدارد .
شهادت چيزي است كه خداوند به بندگان خوب خودش عطا مي كند چون همة ائمة اطهار يا در جنگ شهيد شده اند يا با سم به شهادت رسيده اند و اين شهادتهاست كه حقانيت اين انقلاب را ثابت مي كند . آيت الله صدوقي و آيت الله دستغيب و آيت الله اشرفي اصفهاني در محراب عبادت به شهادت رسيدند چرا كه مولايشان اميرالمؤمنين(ع) را در محراب و در حال نماز شهيد كردند و اين شهادتها سندي زنده بر اسلامي بودن اين انقلاب مي باشد و اگر اين انقلاب هيچ فايده اي نداشت به غير از دعاي كميل و نماز جمعه باز خوب بود كه 70 هزار نفر شهيد بشوند تا اين مراسمها در شهرها برقرار گردد و از شما پدر و مادر و ديگران مي خواهم كه هميشه در دعاي كميل و نماز جمعه شركت نمائيد و اين عبادتهاي دسته جمعي را برپا داريد. من از پدر و مادر و ديگران مي خواهم حتماً به فقيران و مستمندان انفاق كنيد و هميشه شكر خدا را بجاي آوريد و هرگاه فقيري و مسكيني آمد حتماً او را خشنود كنيد كه برود و حتي ماه مبارك رمضان و در موقع افطار اگر فقيري آمد اگر شده با آب افطار كنيد ولي غذايتان را به فقير بدهيد تا موقعي كه زنده بودم مخصوصاً در لحظه هاي آخر زندگيم خيلي ناراحت بودم و هر روز با خداي خودم راز و نياز مي كردم و از خدا طلب بخشش ميكردم . من از پدر و مادر و ديگران ميخواهم كه هميشه به فكر خود باشيد و بدانيد براي چه زنده ايد آخر اين دنيا چه فايده اي دارد صبح كه بلند مي شويد يك نماز كه بدون اينكه به عمق نماز فكر بكنيد تند و تند مي خوانيم و بعد اگر كاري نداشته باشيم باز مي خوابيم خلاصه از صبح تا شام فقط مي خوريم و مي خوابيم و بعضيها در تلاش بدست آوردن لوازم دنيوي و ماديات هستند اگر به مهماني خدا دير رفتيم(نماز خواندن) براي خود يك دليل بيهوده مي آوريم و علت دير شدن نماز را كارهاي روزمره مي دانيم و از شما مي خواهم در اين مورد فكر كنيد چرا خداوند ما را آفريده چرا خداوند متعال حضرت آدم را از بهشت بيرون كرد؟ اگر ميانگين عمر انسانها را پيدا كنيم مي بينيم تقريباً 70 سال مي باشد كه در اين 70 سال 20 سال آن شايد در بازي و نوجواني باشيم و از 15 يا 20 سال در جمع آوري و تلاش براي زندگي مادي كه در موقع مرگ و در زير خاك در موقع فشار قبر هيچيك از اين ماديات دنيوي به كمك ما نمي آيند . از شما پدر و مادر و ديگران مي خواهم روي قبرم گريه نكنيد چون شهادت آرزويم بود و هميشه در دعاي بعد از نماز اين را از خدا مي طلبيدم . اي مادر! بچه ها را بيشتر تشويق به نماز و روزه و جهاد در راه اسلام كن . مادر! اگر روزي كسي پيش تو آمد و مي خواست از تو سئوال بكند خود را خوشحال و با افتخار مانند مادران شهيد ، چون اين مادران بودند كه اينچنين فرزنداني را تربيت كرده اند و اين مادران هستند كه فرزندان را تشويق به ادامة راه شهيدان ميكنند . وتو اي مادر با افتخار بگو كه اين فرزند من بود كه در سن 17 سالگي در جبهه زير گلوله ها و در لحظة آخر زندگي به حجلة عروسي رفت و با خداي خود ملاقات كرد و من براي مبارك باد بر مزارش به بهشت علي مي روم و اگر از تو پرسيدند ما براي چه زندگي مي كنيم بگو خداوند ما را آفريده تا آزمايش كند و اگر پرسيدند پسرت چرا شهيد شد بگو كه به آرزويش رسيد و اگر پرسيدند كجا او را ببينيم بگو به اميد خدا در بهشت پيش شهيدان ديگر و اگر پرسيدند چطور ما پيش او برويم بگو راه انبياء و شهيدان را ادامه بدهيد و از گناه و شرك و غيبت و عجب ، تكبر و خودپسندي به دور باشيد . عبادتهاي خدا را بجا بياوريد . به فقيران و مستمندان كمك كنيم . پيامهاي امام را گوش كنيم و به آنها عمل كنيم و هميشه گناهان خود را در نظر بگيريم در زندگي تشريك مساعي لازم را داشته باشيد و مانند علي(ع) از هيچ چيز بجز از خدا و دوزخ از چيز ديگر نترسيد چون اين مفهومي ندارد كه ما از آمريكا يا شوروي يا بمبهاي اتمي يا موشك و يا غيره بترسيم چون اگر معلوم مي شود آتش جهنم و فشار قبر را فراموش كرده ايم يا نمي ترسيم اما از هواپيماهاي آمريكا مي ترسيم و بخاطر اينكه از گناه دور باشيم بيشتر قرآن بخوانيم ، كمتر بخوابيم چون اين دنيا جاي استراحت وخوشي نيست فقط بايد خدا را از خود راضي كنيد . واي بحال كسي كه در حال گناه بميرد و كاري كنيد كه خشنودي خدا در آن باشد و هميشه لحظات زندگي را لحظات آخر زندگي خود بدانيد و هميشه خود را آماده براي آن دنيا و روز قيامت بكنيد و آنروز را نزديك بدانيد و شيطان نفس را از خود دور كنيد . تا آنجا كه ميتوانيد با اين انقلاب همكاري كنيد ، نماز شب را حتماً بپا داريد اگر عيبي از كسي ديديد اول به خود او عيبش را بگوئيد و مبادا اول پشت سر او به ديگري عيبش را بگوئيد كه اين غيبت محسوب مي شود كه در قرآن آمده هر كس غيبت كسي را بكند مثل اين است كه گوشت برادر مرده خود را خورده است . در حديث آمده كه روزي دو نفر پيش پيغمبر(ص) آمدند همينكه نزديك مي شدند پيغمبر(ص) به آنها گفت داخل دهان شما چه بوي بدي مي دهد مثل اينكه گوشت يك مرده را خورده ايد آن دو نفر به پيغمبر گفتند اتفاقاً امروز روزه بوده ايم و اصلاً گوشتي نخورده ايم ، پيغمبر به آنها گفت بله شما غيبت كرده ايد كه هنوز از گوشت مردار روي دندانهايتان است آنها نگاه به دندانهايشان كردند ديدند قطعه اي گوشت روي دندانهايشان است . اي پدر و مادر و ديگران هر شب جمعه به بهشت علي بر مزار شهيدان از روي نيت پاك روي آنها فاتحه بخوانيد در دعاي كميل شركت نمائيد ، در نماز جمعه شركت كنيد كه بر شما واجب است بيشتر عبادت خدا را بجا بياوريد . من از پدر و مادر و ديگران ميخواهم اگر بدي از من ديده ايد به بزرگواري خود مرا ببخشيد و همچنين از خدا بخواهيد كه گناهانمان را ببخشد . اي پدر و مادر اگر تازگيها و يا قبلاً و يا در وصيتنامه ام حرفي زده ام كه شما را ناراحت كرده ام مرا ببخشيد و حلالم كنيد به خدا سوگند كه بجز خوشبختي و سعادت شما در دنيا و آخرت منظور ديگري ندارم .
اين است پيام خون من به شما
والسلام
عليرضا بنازاده