0

شهدای شهرم

aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

پاسخ به:شهدای شهرم
شنبه 6 خرداد 1391  10:05 PM

وصیت نامه شهید احمد جوهر

بـسم الله الـرحمن الـرحیم

و لاتحسبن الذین قتلوا فی سبیل ا… امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون و آنان که در راه خدا کشته می شوند مرده ندانید بلکه آنان زنده اند و در نزد خداوند روزی می خورند اشهد ان لا الاله الله ، و اشهد ان محمد رسول الله شهادت می دهم که خدایی جز خدای یگانه نیست و شهادت می دهم که محمّد رسول خداست . و اشهد ان علی ولی ا… و شهادت می دهم که علی ولی خداست و شهادت می دهم که قرآن آخرین کتاب آسمانی است که خداوند بر محمد رسول خدا فرستاده است . با سلام و درود به رهبر کبیر انقلاب امام امت خمینی کبیر و خانواده های شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی ایران و با سلام به رزمندگان همیشه پیروز اسلام که لرزه بر اندام استکبار جهانی انداخته اند و چند کلمه ای باملت غیور ایران و همشهریان عزیزم و دوستان وآشنایان ، در این لحظه قلم در دستم سنگینی می کند و قلم نمی داند چگونه به این کاغذ سفید و کوچک نقش ببندد ولی من با خود فکر می کنم که شاید حرکات این قلم بر روی این ورق کوچک و سفید مانند قطرات خونم باعث آگاهی بعضی از افراد این جامعه و همشهریانم شود و با زحمت خیلی زیاد این قلم را حرکت می دهم .

ای مردم ای آشنایان ای دوستان ای برادران و ای خواهران به امید آن روزی که مولایمان علی (ع) و اولاد او به فریاد همه ما برسند من از خانواده ام جدا شدم و به تمامی لذّات مادی پشت پا زدم و بسوی مکانی قدم نهادم که عزیزترین بندگان خدا در آن دیار قدم نهادند و ای مردم ای اهل فامیل ای اهل خانواده ای مادر عزیز و ای برادران و ای خواهران ، من که بالاخره خواهم مرد من که بالاخره عمرم تمام خواهد شد ولی چه بهتر و چه بهتر که من در راه خدا در راه اسلام و قرآن و مکتبم و در جبهه های حق علیه باطل با کفر بجنگم و کشته شوم ای برادران و ای خواهرانم و ای اهل فامیل ، عمرها می گذرد همچون لکه های ابری در آسمان همچون آبی جاری در رود همچون آمد و شد سریع شب و روز اما آنچه می ماند صداقت ، خلوص ، و اعمال صالح است هیچ فکر کرده اید که دنیا مثل پلی است برای گذر نه برای اقامت . ای مادر ای برادرانم و ای خواهرانم من راهم را خودم انتخاب کردم و می دانم که این راه حق است . می دانم که این راه راه حسین است و می دانم که راهم راه مولاحسین است من می دانم که دنیا مزرعه آخرت است پس چه بهتر که خود مشتاقانه و با آغوش باز شهادت را بپذیرم چه بهتر که من درآخرت در محضرحضرت رسول خدا روسفید باشم .ای مادر عزیزم شیرت را حلالم کن . ای مادری که بر بالین من بودی برای مادری ، چه شبها و روزها بر بالین من بودی و احتیاجات مرا فراهم می کردی ای مادر هیچ وقت نمی توانم خوبیهای تو را به زبان و یا به قلم بیاورم ولی مادر بدان که من درآخرت روسفیدم : التماس دعا ، حلالم کن ، و ای برادران و ای خواهرانم شما مثل همیشه خوب و مهربان باشید و مثل گذشته پیرو خط امام باشید و همیشه و دعاگوی امام باشید و نگذارید که منافقان حرفی به این رژیم و این انقلاب بزنند . برادران وخواهران مرا حلال کنید و مرا دعا کنید که خیلی محتاج دعا هستم در پایان از دوستان و آشنایان و فامیل حلالیت می طلبم و می خواهم که مراببخشید و مرا حلال کنید و اگر من به کسی از دوستان وآشنایان چیزی یا پولی باید بدهم آنها حتماً به برادرانم مراجعه وآن را دریافت کنند وگرنه به بزرگی خودشان مرا حلال کنند . در پایان به برادران عزیزم رحیم جان و عظیم حبیت و محمود و حجت و خواهرانم می گویم که من حدود سه سال نماز و سه ماه روزه به گردن دارم خواهشمندم قضای آنها را برایم بجا بیاورند چون که خداوند در هر لحظه ما را امتحان می کنند . از تمام شما آشنایان حلالیت می طلبم خداحافظ همه شما .

«خدایا ، خدایا، تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار ، زیارت کربلا نصیبمان بگردان » انشاالله 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها