0

با کاربران همیشه همراه راسخون.......

royahyd
royahyd
کاربر جدید
تعداد پست ها : 1

آموزش نحوه جدا کردن اکستنشن مو /همیشه همراه راسخون.......
یک شنبه 23 شهریور 1404  12:52 PM

سلام و احترام. من یک آرایشگر حیطه زیبایی و سلامت مو هستم و امروز میخام یک وبلاگ از سوالی که همیشه ازم میپرسید بنویسم. سوالی که اکثر مراجعان اکستنشن مو از من دارن اینه که:(چطور باید اکستنشن رو جدا کنم؟ آیا درد داره؟ ممکنه موقع جدا سازی به موهام آسیب برسه؟)

امروز میخام جواب تک تک سوالاتتون رو بدم. و در انتهای مقاله هم دو لینک مفید براتون قرار میدم.

1) چطور باید اکستنشن رو جدا کنم؟

ممکنه همکاران عزیز از محلول‌های ریموور خاصی استفاده کنن برای جدا کردن اکستنشن. اما من مثل هر آشپزی که راز خودش رو داره، برای این مرحله راز خودم رو دارم. جدا کردن اکستنشن در خانه امکان پذیر هستش اما در صورتی که نکات کلیدی رو رعایت نکنید، ممکنه موفق به نتیجه گیری نشید. البته برند ریموور شما فوق العاده پر اهمیت هستش. اگر ترکیبات ریموور دارای مواد آسیب زا باشن، ممکنه آسیب جدی به موها وارد کنن. من خودم از ریموور اکستنشن مو Hairdreams حجم 250 میلی لیتری استفاده می‌کنم که ترکیبات مضر برای مو نداره و امکان آسیب به مو رو به صفر میرسونه. این راز ریموو منه.

2) آیا ریمو اکستنشن مو درد داره؟

همونطور که گفتم انتخاب ریموور میتونه خیلی حائز اهمیت باشه. اگر ریموور شما داره قدرت کافی نباشه و نتونه چسب اکستنشن به خوبی از بین ببره، ممکنه راحت جدا نشه و مجبور بشید کشش ایجاد کنید تا جدا بشه.

علت اصلی اینکه من از ریموور اکستنشن مو Hairdreams استفاده میکنم هم همین مسئله اس. به خوبی چسب رو حل میکنه و با یه شونه کشی تمام اکستنشن ها جدا میشن. با وجود خاصیت بالاش، توی سابقه چندین ساله ام حتی یک مورد هم آسیب به مو با این ریموور مشاهده نکردم. البته با این تعاریف شاید فکر کنید مبلغ بالایی ممکنه داشته باشه. دوست دارم باهاتون شفاف صحبت کنم دوستان، قیمت اصلی این ریموور اکستنشن، حتی دیدم که به مرز 400 هزار تومن هم برسه. اما وقتی توی گوگل سرچ کردم تا سفارش بدم، تونستم به قیمت 195 هزار تومن بخرمش و الان حدود 2 ساله که دائم سفارش میدم و استفاده میکنم.

3)آیا ممکنه موقع ریمو اکستنشن، به موهام آسیب برسه؟

این سوال رو توی دوتا سوال قبلی کاملا توضیح دادم. همه و همه بستگی به برند ریموور شما داره.

اگر میخاید در خونه ریمو اکستنشن مو رو انجام بدید حتما مقاله چطور بدون آسیب، اکستنشن موها رو جدا کنیم؟

رو مطالعه کنید.

اگر هم میخاید ریمووری که من استفاده میکنم رو به همین قیمت تهیه کنید: ریموور اکستنشن مو Hairdreams حجم 250 میلی لیتر

امیدوارم براتون مفید بوده باشه.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها