پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/05)
جمعه 5 خرداد 1391 6:56 PM
| گردشگر اوكراينی در ترکیه به اسلام گروید | ||
|
گروه سیاسی و اجتماعی: «ويولتا استالبارووا»(Violetta Stalbarova)، گردشگر 24 ساله اوكراينی در سفر به شهر «سافرانبولو»ی(Safranbolu) تركيه پس از شنيدن نوای دلنشين اذان، به دين مبين اسلام گروید و نام «جمره» را برای خود انتخاب کرد.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) شعبه منطقه غرب و جنوب غرب آسیا، «ويولتا استالبارووا»(Violetta Stalbarova)، گردشگر 24 ساله اوكراينی پس از شنيدن نوای دلنشين اذان، دوم خردادماه، با مراجعه به اداره امور دينی شهر سافرانبولو درخواست گرويدن به دين اسلام کرد. «الياس ييلمازترك»(İlyas Yılmaztürk)، عالم دينی شهر مذكور شهادتين را قرائت كرده و ويولتا استالبارووا با تكرار آن، به دين مقدس اسلام پيوست و سپس نام جمره را برای خود برگزيد. ويولتا استالباروا در مورد انتخاب دين اسلام گفت: هنگام بازديد از مكانهای تاريخی و توريستی شهر، مساجد توجه من را به خود جلب کرد و با شنيدن صدای اذان تحت تأثير قرار گرفتم. این گردشگر اوكراينی در ادامه افزود: بعد از این جریان تصميم به جمع آوری اطلاعات از دين اسلام كردم و وظایفی كه اين دين از فرد انتظار دارد را در خود ديدم و فهميدم كه با تمام وجود حاضر به انجام اين تكاليف هستم و هم اكنون آرامش زيادی دارم و از كسانی كه در اين راه به من كمك كردند، تشكر و قدردانی ميكنم. همچنین ييلماز ترك، عالم دينی شهر سافرانبولو نيز يك جلد قرآن كريم و از كتابهای منتشر شده اداره امور دينی تركيه با عنوانهای اعتقاداتم، عبادتم، پيغمبرم و اخلاقم را به ويولتا هديه کرد. لازم به ذکر است، در پايان ویولتا به همراه این عالم دینی با گردش در مسجد «دده اغلو»، از مکانهای مختلف عبادی مسجد بازدید کرد و همچنین با نحوه انجام عبادت و قرائت دعا آشنا شد. |
||