پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/05)
جمعه 5 خرداد 1391 11:05 AM
| جمعه 05 خرداد 1391 10:46:15 شماره خبر :1016010 |
| «سهم من از چشمان او» نقد و بررسی میشود |
|
گروه ادب: كتاب «سهم من از چشمان او» خاطرات سردار حميد حسام، نوشته مصطفی رحيمی، 19 خردادماه به همت حوزه هنری استان البرز مورد نقد و بررسی قرار میگيرد. اسماعيل آجرلو، معاون فرهنگی حوزه هنری استان البرز، در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، با اشاره به كتاب «سهم من از چشمان او»، اظهار كرد: گردآوری، ضبط و تدوين خاطرات سردار حسام، به همت مصطفی رحيمی صورت گرفته و كتاب «سهم من از چشمان او» در قالب تاريخشفاهی تدوين شده است. وی افزود: كتاب «سهم من از چشمان او» از اولين روزهای حضور حميد حسام در منطقه جنگی سرپل ذهاب تا پايان آن را در بر گرفته است. حسام با وجود اينكه دانشجوی مقطع كارشناسی در دانشگاه تهران بود، به صورت متناوب در جبههها حضور داشته و به جانبازی نائل شده است. معاون فرهنگی حوزه هنری استان البرز تصريح كرد: كتاب «سهم من از چشمان او»، روز جمعه 19 خردادماه با حضور محسن مؤمنی شريف، رئيس حوزه هنری، زنجانی، رئيس بخش ادبيات پايداری حوزه هنری، سردار حميد حسام راوی كتاب «سهم من از چشمان او» و جمعی از نويسندگان و مسئولان مورد نقد و بررسی قرار میگيرد. وی عنوان كرد: كتاب «سهم من از چشمان او»؛ خاطرات سردار حميد حسام، نوشته مصطفی رحيمی به همت انتشارات سوره مهر به چاپ رسيده است. |