0

اخبار قرآنی (1391/03/05)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/05)
جمعه 5 خرداد 1391  10:43 AM

جمعه 05 خرداد 1391 09:37:42             شماره‌ خبر :1015974
حجت‌الاسلام رفيعی:
پيشگيری موجود در طب‌اسلامی در هيچ طب ديگری وجود ندارد

گروه سلامت: بنيان‌گذار مؤسسه احيای طب اسلامی ذكر صلوات، خواندن قرآن و ذكر لاحول ولا قوة الا بالله را برای دستگاه تنفسی مثبت ارزيابی كرد و افزود: پيشگيری موجود در طب‌اسلامی در هيچ طب ديگری وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، حجت‌الاسلام احمد آقا رفيعی، در چهارمين دوره آشنايی با مباحث طب اسلامی كه عصر روز گذشته، 4 خردادماه، در آستان حضرت عبدالعظيم(ع)، برگزار شد، با اشاره به اهميت انجام حجامت به ترس برخی از افراد برای انجام حجامت اشاره كرد و افزود: بهتر است قبل از انجام حجامت خود را با وضو گرفتن و ذكر خداوند آماده كنيد.

وی ذكر صلوات، خواندن قرآن و ذكر لاحول ولا قوة الا بالله را برای دستگاه تنفسی مثبت ارزيابی كرد و افزود: سعی كنيد پس خوردن غذا مطالعه نكنيد زيرا در آن هنگام گردش خون متوجه دستگاه گوارشی است و خون به اندازه كافی به چشم نمی‌رسد؛ پيشگيری موجود در طب‌اسلامی در هيچ طب ديگری وجود ندارد.

رفيعی با بيان اينكه معصومين(ع) بهترين ساعت روز را زمان بين الطلوعين می‌‌دانستند، ادامه داد: بهترين ساعات روز يك ساعت بين اذان صبح تا طلوع آفتاب است كه اين زمان به راستی قطعه‌ای از بهشت است و سعی كنيد انرژی اصلی خود را در اين ساعت دريافت و برنامه‌های روزانه خود را مشخص كنيد.

بنيان‌گذار مؤسسه احيای طب اسلامی در ادامه سخنان خود با بيان اينكه بايست در تمامی جهات در ارتباط دقيق با قرآن كريم باشيم، اظهار كرد: يكی از شفاها نگاه به قرآن و خواندن آن است كه متاسفانه از آن به عنوان يك از روش‌های درمانی استفاده‌ لازم صورت نمی‌گيرد.

براساس گزارش ايكنا، چهارمين دوره آشنايی با مباحث طب اسلامی با ارائه مباحثی از قبيل طب الرضا، زمان شناسی طبی و آشنايی با مزاج‌ها آغاز و گواهی آن توسط دانشكده علوم حديث و مركز احيای طب اسلامی صادر می‌شود.

اين دوره از چهاردهم ارديبهشت‌ماه آغاز و در ابتدای مرداد‌ماه اختتاميه طرح برگزار خواهد شد، در اين دوره حجت‌الاسلام احمد آقا رفيعی، جراح عمومی و بنيان‌گذار مؤسسه احيای طب اسلامی وظيفه‌ آموزش مباحث طب اسلامی را بر عهده داشته و مدارك دوره نيز توسط دانشكده علوم حديث و مركز احيای طب اسلامی ارائه خواهد شد.

همچنين در اين دوره‌ها افراد با مباحث تئوری و عملی آشنا می‌شوند كه از ترم مهر‌ماه نيز آموزش پيشرفته و سطح دو به مدت شش ماه برگزار خواهد شد كه پيش نياز شركت در مرحله پيشرفته حضور در مرحله مقدماتی است.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها