0

اخبار قرآنی (1391/03/05)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/05)
جمعه 5 خرداد 1391  10:40 AM

جمعه 05 خرداد 1391 09:10:42             شماره‌ خبر :1015831
كرسی تلاوت قرآن در حاشيه جشنواره قرآنی دانشجويان علوم پزشكی برگزار شد

گروه فعاليت‌های قرآنی: كرسی تلاوت قرآن كريم، شب گذشته با حضور حشمت‌الله قنبری‌همدانی، مهدی صالحی، سرپرست مركز قرآن و عترت وزارت بهداشت، مسئولان دانشگاه علوم پزشكی همدان و جمعی از متسابقان هفدهمين جشنواره قرآنی دانشجويان علوم پزشكی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به هفدهمين جشنواره قرآنی دانشجويان دانشگاه های علوم پزشكی كشور در همدان، در حاشيه اين جشنواره، كرسی تلاوت قرآن كريم در مسجد دانشگاه علوم پزشكی همدان برگزار شد.

در ابتدای اين مراسم كه با حضور حشمت‌الله قنبری‌همدانی، مهدی صالحی، سرپرست مركز قرآن و عترت وزارت بهداشت، جمعی از مسئولان دانشگاه علوم پزشكی همدان و شركت كنندگان در هفدهمين جشنواره قرآنی دانشجويان دانشگاه‌های علوم پزشكی كشور برگزار شد، محمدحسن باقری، از قاريان ممتاز استان همدان به تلاوت آياتی از سوره مباركه انبياء پرداخت.

بر اساس اين گزارش در ادامه اين مراسم گروه هم‌خوانی نصر از دانشگاه علوم پزشكی اصفهان به اجرای قطعاتی در رثای حضرت زهرا(س) پرداختند و در ادامه نيز حشمت‌الله قنبری‌همدانی در سخنانی به بيان مطالبی در مورد جلسات قرآنی، مراسم معنوی اعتكاف و ساير موضوعات دينی پرداخت.

حشمت‌الله قنبری‌همدانی گفت: اصولاً در جلسات قرآنی به دليل اين كه افراد ارتباط مستقيم با قرآن برقرار می‌كنند، بيشتر می‌توانند در مفاهيم اين كتاب والا مقام، تفكر و تدبر كنند. تكليف اهل ايمان در برابر قرآن اين است كه به آن عمل كنند.

وی در ادامه افزود: لازمه درك و فهميدن قرآن اين است كه ما در ابتدا يك زندگی مؤمنانه داشته باشيم و داشتن زندگی مؤمنانه نيز در سايه توجه كردن به سيره پيامبر(س)، ائمه اطهار(ع) و قرآن كريم به دست می‌آيد.

قنبری ضمن اشاره به قرار داشتن در آستانه مراسم معنوی اعتكاف خاطرنشان كرد: اعتكاف يكی از سنت‌های پيامبر اكرم(ص) است، البته ايشان يك ماه در اعتكاف بودند و در طول اين يك ماه از مردم فاصله می‌گرفتند و با خدای خود خلوت می‌كردند.

قنبری‌همدانی عنوان كرد: وقتی ما به زمان اعتكاف نگاه می‌كنيم می‌بينيم كه اعتكاف با ولادت حضرت علی(ع) شروع می‌شود و با وفات زينب كبری(س) خاتمه می‌يابد، بنابر اين برای ورود به اعتكاف بايد يك يا علی(ع) گفت و وارد آن شد.

قنبری همدانی گفت: ما اگر می‌خواهيم در سايه قرآن زندگی كنيم بايد فقط ائمه اطهار را ببينيم و از خود سؤال كنيم چرا زندگی‌های ما مؤمنانه نيست؟ اولين چيزی كه پس از انس گرفتن با قرآن در ما بايد ديده شود اين است كه محافل انس با قرآن ما را يك گام از خودمان بيرون بياورد.

وی در ادامه به تربيت قرآنی اشاره و اظهار كرد: وقتی ما می‌بينيم حضرت امير(ع) در برخی از مواقع و برهه‌هايی از زمان با سكوتش برنده‌تر از ذوالفقار عمل می‌كند نشان دهنده اين موضوع است كه تربيت ايشان برخاسته از تربيت قرآنی است و ايشان هم مؤمن است و هم امير مؤمنان.

قنبری‌همدانی ضمن اشاره به شاخص‌های مديريت قرآنی امام علی (ع) گفت: حضرت علی (ع) در برخورد با عوامل اجرايی خودشان در مناطق مختلف اگر كوچك‌ترين خطايی را می‌ديد برخورد می‌كرد و در برخوردهای ايشان می‌بينيم كه يك مديريت قرآنی اعمال می‌شد و تاريخ پر است از اين موارد.

اين كارشناس مسائل دينی، كلام امام علی‌(ع) در نهج‌البلاغه را حيرت‌انگيز و شگفت‌آور خواند و در ادامه افزود: تمام ضربه‌هايی كه ما در زندگی می‌خوريم به دليل دور بودن از قرآن و ائمه اطهار(ع) است و مادامی كه ما بتوانيم قرآن را در زندگی خودمان ساری و جاری كنيم می‌توانيم بر مشكلات پيش آمده فائق آييم.

وی تصريح كرد: از روزی كه انسان متولد می‌شود و تا زمانی كه از دنيا می‌رود بايد دانش‌آموز ابتدايی كلاس درس ائمه اطهار (ع) باشد و در همين جا از همه شما رزمندگان عرصه علم می‌خواهم كه درس را برای خدا و بی‌منت بخوانيد كه قرآن به فكر شما نياز دارد و اگر اين تفكر در شما به وجود بيايد زندگی شما دينی و مؤمنانه خواهد شد.

قنبری‌همدانی در پايان به بحث اهانت به امام هادی(ع) اشاره و عنوان كرد: اين قبيل حركات در زمان پيامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) وجود داشت و در تاريخ بدترين اهانت‌ها به پيامبر(ص) شده است اما چيزی كه رخ داد اين بود كه اهانت‌كنندگان در تاريخ محو شدند ولی ائمه اطهار(ع) ماندگارتر از هميشه شدند.

بر اساس اين گزارش در ادامه اين كرسی تلاوت مسعود نيك‌دستی، قاری بين‌المللی قرآن كريم كشورمان به تلاوت آياتی از كلام الله وحی پرداخت و پس از آن نيز حاضران در اين مراسم نماز جماعت مغرب و عشاء را به جا آوردند.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها