0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
شنبه 9 اردیبهشت 1396  9:12 AM

نقل قول farshon

باسلام

حاجی جون

مدتیست که بنابه گفته شمانمی خواهم مسایل راعلنی کنم اماهمکاران مدیرنمی گذارندبهرحال بهانه ای شدتادرخدمتتون جهت پاره ای توضیحات باشم،بنظرمن اگراختلافی بین مدیران پیش می آیداین بنابه مسوولیتیست که هرکدام ازمابعهده داریم وچه خوب می شدقبل ازاینکه هرمدیری باشمامسایل رامطرح کنداول دل مدیرتالارروبدست می آوردواگرنه که اون مدیرتالارمتشاکی بنظرمن چغندرمحسوب می شود،اگرمی خواهیدکاربران وافرادیکه ازطرف سایت به یک کاری منصوب می شوندخودشون تصمیم بگیرندسعی نکنیدمنحصرابرای خواباندن موقتی موضوع فقط آبهاروازآسیاب بندازیدمن وظیفه ام است که ازتالارتحت سرپرستی حمایت کنم،ازکاربرم حمایت کنم ،حق اونوازسایت بگیرم اماوقتی مشکلی خصوصاازناحیه مدیران که همکاران نزدیک هم هستیم واصلاانتظاراین برخوردهارونداریم که به قوانین هم آشناهستندمی بینم واقعازجر آوراست حاجی جون من دل پری دارم وجهت اطلاع یک پست اول وآخربیشترنمی زنم.

با سلام وعرض ادب:

دوست وهمراه راسخونی جناب اشرفی ،همراهی و همکاری صادقانه شما بزرگوار در انجمن کاملا برای مسئولین انجمن محرز بوده و از اینکه در خدمت شما و دیگر مدیران انجمن هستیم مایه افتخار و مباهات می باشد.در هر صورت کار در این محیط  با توجه به ضوابط و شرایط انجمن در کنار سلیقه های شخصی همیشه دارای تنش ها و اختلافات بوده که وظیفه حقیر و دیگر دوستان بررسی و پیگیری مشکلات در این راستا می باشد .نکته قابل توجه اینکه رعایت اخلاق در نوشتار و گفتار در پست های عمومی حداقل انتظار ما از دوستان می باشد که بارها اشاره کردیم مسائل شخصی را فقط در صندوق پیام اعلام فرمایید تا احترام به حریم و حرمت اشخاص حفظ شود  لذا  با توجه به سابقه طولانی  مدیران  عزیز در این محیط فرهنگی ، الگو  قرار گرفتن افعال و کردار و نوشتار عزیزان  مدیر وظیفه را سنگین تر می نمایید. تا دقیقتر و ظریفتر به مسائل اختلافی نگاه نماییم تا موجب دلسردی و د لزدگی مدیر یا کاربری نشویم.از اینکه صبورانه و دلسوزانه با مسئولین و مدیران تالارها و کاربران در تالار تحت مدیریت همکاری می نمایید کمال تشکر وقد ردانی را دارم.

باسپاس

تشکرات از این پست
khodaeem1 rasekhoon_m farshon shayesteh2000 salma57 ehsan007060 borkhar mty1378 omiddeymi1368 nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها