0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
یک شنبه 3 بهمن 1395  8:28 AM

نقل قول siryahya

با سلام و عرض ادب

حاجی جون لطفا هر چه سریعتر فکری به حال بارگزاری ویدیو تو سایت بکنید/ این زبون من مو در آورد از بس گفتم و از شما سهل انگاری

لا اقل قبلا یه امکانی بود که کد اسکریپت رو میزاشتیم الان خدا رو شکر دیگه اونم نمیتونیم و فکر کنم باید پرونده آموزش های ویدیویی رو ببندیم و بریم تو سایت های دیگه بزاریم استفاده کنن

ممنون که این همه از خودتون مایه میزارید برا کاربرا و ممنون از اینکه این همه امکانات ریختین زیر پای ما کاربرا و مدیرای راسخون

خودتون ببینید قبلی ها چطوری بودن الان چطوری هستن ویدیوها!!!

ترفندها و آموزشهای ویدیویی ♦اینترنت♦+امتیاز ویژه

دست مریزاد از همین جا باید به همه همکاران خسته نباشید عرض کنم

با سلام و عرض ادب:

مدیر بزرگوار راسخونی  با تشکر از دغدغه شما و زحمات شایسته شما .

در مورد بارگذاری ویدئو و مشکلات آن تا الان چندین بار اقدام گردیده است که بعد از آخرین بروز رسانی از کاربران هم نظر خواهی شد که دوستان اشکالی را دراین مورد گزارش نکرده اند .خواهشمندیم اشکال مورد نظر را بیان فرمایید تا پیگیری شود (آخرین مشکل عدم نمایش دیدئو بعد از بارگذاری بود که این مورد هم برطرف گردیده و ویدئو های بارگذاری شما را کاملا نمایش میدهد ) .سهل انگاری از طرف حقیر صورت نگرفته است وظیفه ما اطلاع رسانی مشکلات به مسئولین می باشد. که این موارد بدون وقفه اطلاع رسانی می شود  .جهت پیگیری دقیقا بفرمایید الان چه مشکلی در بارگذاری ویدئو وجود دارد.در صورت امکان از پیغام خطا عکس بگیرید تا دوستان فنی بیشتر توجیه گردند.

با تسکر از لطف شما.

تشکرات از این پست
rasekhoon_m khodaeem1 ehsan007060 omiddeymi1368 borkhar salma57 nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها