0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
دوشنبه 3 خرداد 1395  9:03 AM

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول salma00

نقل قول borkhar

سلام و عرض ادب.....

حاج آقا باور کنین خسته شدم.....از بس صبح تا حالا کد میدم قبول نمیکنه........

یعنی اومدم کاربرای برتر رو اعلام کنم.......نمیشه.....چرا هیشکی جوابگو نیس؟؟؟

نه اینجا.....نهتاپیک روابط عمومی.....نه صندوق پیام........

سلام آجی.

تصمیم مسئولین این شده که فقط مطالب رو بخونن و پیگیری کنن!

نهایتا بعد از دو سه روز تشکر میزنند و گاهی به چند پست پاسخی میفرستند.

غیر از اینه حاج آقا!!؟

با سلام و عرض ادب:

کاربرگرامی و همراه راسخونی با شما موافقیم به دلیل اینکه ما هم منتظر نهایت پاسخگویی واحد فنی هستیم لذا نهایتا مطالب را می خوانیم وبعد از مطالعه عین مطالب شما را با نام کاربری به واحد فنی ارجاع می دهیم و این به نظر بهترین اقدام است که شما از ما انتظار دارید. در طول هفته گذشته 5 صفحه پیشنهاد و انتقاد را به واخد فنی ارجاع داده ایم  لذا تشکر با تاخییر دلیل بر عدم پاسخگویی نیست و نخواهد بود ا.اگر توجه کرده باشید تمام درخواست ها یکی است ما منتظر ماندیم تا جواب قطعی و تصمییم نهایی را واحد فنی اتخاذ نمایند بعد نهایتا برای شما عزیزان جواب را ارائه دهیم که متاسفانه این مورد هنوز ادامه دارد. مهم این است که ما درخواست های شما را به واحد فنی ارجاع می دهیم .

با تشکر

ببخشید حاج آقا.

ولی اجازه بدین در این مورد کاملا با حرف شما مخالف باشم.

شما میگین پنج صفحه پیشنهاد (نمیدونم با محاسبه پیشنهادات در تاپیک روابط عمومی بوده یا نه)

ولی یک بررسی داشته باشید خیلی از پیشنهادات، اعتراضات و انتقادات در چند روز اخیر مربوط به کد امنیتی و مشکلات اون بود. و مرتبا تکرار میشد.

غیر از اینکه خود کد امنیتی آزاردهنده بود، سکوت مسئولین هم به نوبه خودش بر ناراحتی اضافه میکرد. (خودم رو میگم، بقیه صبرشون زیاده)

به نظر من اگر با اولین و دومین و سومین اعتراض تشکر یکی از مسئولین و یا پاسخ کوتاهی مبنی بر اینکه در حال پیگیری و رفع نواقص هستیم باعث میشد شدت ناراحتی کاربران کمتر بشه.

من که خودم با اینکه آخرین پست تاپیک ها رو چک میکردم روزی چند بار برای اینکه ببینم پست و اعتراض خودم و دیگر کاربران دیده شده مرتب تشکرات پست ها رو هم چک میکنم. شاید بعضیای دیگه هم همینطور باشند.

تقاضا دارم در این مورد هم در پاسخگویی تجدیدنظر بفرمایید.

باتشکر

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon khodaeem1 farshon nazaninfatemeh sayyed13737373 mehdi0014
دسترسی سریع به انجمن ها