پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
دوشنبه 27 اردیبهشت 1395 10:00 AM
سلام و عرض ادب.
خسته نباشین.
حاج آقا اگه بابت انتقادهایی که ما میکنیم یهو شما یا کاربران عزیز ناراحت میشن معذرت میخوام/
من هیچ وقت موضوع رو خود بینانه نگاه نکردم و هیچ وقت هدفم نشوندن حرف خودم به کرسی نبوده والله راسخون برامون مهم بوده و هست....
اینجا پست زدم که اگه یه وقت دوستان عزیز با رفتار ماها ناراحت میشن ببخشن.
مام ان شالله سکوت میکنیم و........
از همه معذرت میخوام.
التماس دعا
با سلام و عرض ادب:
مدیر و همکار گرامی از انتقاد ها و پیشنهادات سازنده شما و همه ی دوستان عزیز انجمن تشکر و قدردانی مینمایم مطمئنا پیشرفت و رشد هر مجموعه ای بستگی به این دارد که چقدر می تواند نواقص و کمبودهای موجود را برطرف نماید قاعدتا انجمن راسحون هم از این قاعده مستثنا نبوده و نیست مسلما نظرات و انتقادهای سازنده دوستان کمک شایانی به این موضوع می نماید.که دوستان مسئول در راسخون هم باید با کمال میل پذیرای این گونه مطالب باشند.چیزی که شایان بیان است این است که مسئولین مربوطه چقدر توانایی انجام آن کار را دارند وبرای انجام اوامر به حق کاربران چقدر دست آنها باز است .با توجه به مواردی که خدمت شما خواهر بزرگوار در صندوق پیام توضیح دادم .اگر مسئولی به هر دلیلی نتواند خواسته کاربران عزیز را اجرا نماید عوامل متعددی دارد که به هیچ عنوان بحث شخصی نبوده و نخواهد بود. به طور مثال آنچه در انجمن ( برترین ها ولینک چرخشی) بارگذاری می شود ، مدیریت اجرائی سایت جناب مهندس انصاری اولین کسی که نظارت میکند واز طرفی جناب قریشی مسئول روابط عمومی و بعضا ازمسئول محتوای سایت حاج آقا عزتی نیز درموضوعات مختلف و تاپیک های مختلف و تاپیک های ارسالی و عنوان های مطالب و مناسبت های خاص از نظرات و پیشنهادات این عزیزان استفده می شود(به عنوان نمونه بعضی از تاپیک های ارسالی دوستان را که شک در بارگذاری آنها دارم جهت بارگذاری به مسئولین محترم اطلاع میدهم ) مطمئنا اولین اعتراض کننده هم باید مسئولین عزیز باشند که این عزیزان نیز هم انتقاد و هم پیشنهادات خود را ارائه میدهند.لذا کاربرمحور بودن سایت یک جهت نیست بلکه جهات مختلفی دارد که گاهی نظرات و پیشنهادات آنها در راستای نظرات مسئولین عملی شده و می شود و این مورد در انجمن بارها و بارها تخقق پیدا کرده است زیرا انتقادهای سازنده کاربران دقیقا همان نظر مسئولین سایت می باشد.
با سپاس