0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سه شنبه 11 اسفند 1394  8:54 AM

نقل قول borkhar

سلام و عرض ادب.

خسته نباشین.

حاج آقا به نظرتون قسمت (برترین ها ) یه کم نا عادلانه نشده ؟؟!!!///فقط 5 تا از پست ها مربوط به یه تالار هست !!!!

من اعتراضی ندارم حاج آقا چون دستم بسته اس.کلی گفتم !smiley

ولی ....ولی .....ای کاش پستهایی که تو لینک چرخشی و یا برترین ها بارگزاری میشد تقسیم میشد بین همه ی تالارها!

من گاهی میبینم بعضی از تالارها در مظلومیت کامل به سر میبرن میام لینک میدم تا شاید اون تالار هم سهمی داشته باشه تو قسمت برترین ها مثل تالار دفاع مقدس و یا....smiley

با سلام و عرض ادب:

همراه و همکار گرامی از دقت نظر شما تشکرو قدردانی می نماییم قاعدتا پست های ارسالی حداکثر سه روز( غیر از طرح ها و مسابقات) بارگذاری میگردند.اگر بعضی مواقع می بینید چند پست از یک تالار در برترین ها وجود دارد به این دلیل است که پستی از همراهان راسخونی (تالارهای دیگر)جهت بارگذاری و درخواستی  وجود نداشته .در این صورت نوبت می رسد به پست هایی که مربوط به یک تالار بوده و در صف بارگذاری قرار دارند (این پست ها گاهی مربوط به چند روز قبل هستند  که یا توسط مسئولین انتخاب گردید ه اند یا توسط مدیران یا کاربران  درخواست داده شده اند که به دلیل مختلف  بارگذاری نشده اند )

یاتشکر

تشکرات از این پست
farshon khodaeem1 ehsan007060 nazaninfatemeh shayesteh2000 ria1365 rasekhoon_m borkhar zahra_53
دسترسی سریع به انجمن ها