0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
یک شنبه 4 مرداد 1394  9:23 AM

نقل قول siryahya

heartheartheartبا سلام و عرض ادب به حاجی جون مدیر ارشدی که تو راسخون رتبش یکه یعنی کل راسخون یه طرف حاجی هم یه طرف heartheartheart

حاجی جون این واحد نظارت نمی خواهد من عمو صداش کنم.

از اول اومدن ساز مخالف میزنه . نظارتش خیلی قویه در حد لالیگا. به همه چی گیر میده

دلیلاشم ماشالا برا خودشون موجه برا ما گنگ!!! هر چی هم گفتیم باز کار خودشون و حذف پست ادامه دارد. آخه چرا با روحیه جوون مردم بازی میکنن حاجییی جون . گفتن بخون پستا رو میخونم و میزنم . باز فکر کنم به خاطر فعالیت زیاد اشتباهی پاک میکنه. آخه من چه کنم که دلم بدجوری پرههه. بچه اون دستمال کاغذی رو بیار بییینممم 

یه راهی پیش روم بزار  بقیه ترانه رو به خاطر ترس از حذف شدن پست نمیخونم دیگه crying

یادش بخیررررررررر

با سلام وعرض ادب:

دوست عزیز و همکار گرامی از اینکه در ارسال پست ها دقت می نمایید و مطالعه می فرمایید تشکر و قدر دانی می نماییم .دوست عزیزدر حال حاضر شما در تاپیکی  فعالیت دارید که بخاطر کوتاه بودن پست ها و تعداد زیاد و ارسال های زیاد گاهی بعضی مطالب حتی در هنگام مطالعه از دقت نظر شما و دوستان ارسال کننده خارج بوده و قاعدتا باید حذف گردند.جهت تنوع  تقاضامندیم کما فی السابق در تالارهای دیگر هم فعالیت داشته باشید.تا هم زحمات شایسته شما دیده شود و هم اینکه احتیاج به دقت بالایی در نظارت پست های ارسالی شما وجود نداشته باشد. .یاد آوری می نماییم تنها تالاری که دقت نظربیشتر ی می طلبد و وقت زیادی را جهت نظارت لازم دارد. همین تالار است .

با تشکر

تشکرات از این پست
salma57 siryahya nazaninfatemeh sayyed13737373 borkhar farshon omiddeymi1368 ali_kamali khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها