پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
دوشنبه 18 خرداد 1394 10:26 AM
سلام و عرض ادب.
ببخشید حاج آقا چندتا سوال داشتم:
اول اینکه:معیار خاصی رو شما در نظر میگیرین تا مطلبی رو در لینک چرخشی یا بر ترین ها قرار بدین؟؟
دوم اینکه:مطالبی که در لینک چرخشی قرار میگیرن با مطالبی که در برترین ها قرار میگیرن هر کدوم معیار خاصی برای خودشون دارن؟مثلن لینک چرخشی شرایطی داره؟برترین ها شرایطی دیگه؟
بعد حاج آقا شما فرمودین مطالبی که در لینک چرخشی قرار میگیرن همش مخصوص انجمن نیس بقیه ی بخش ها هم مطالب خودشون رو انتخاب میکنن و در لینک چرخشی قرار میدن؟حالا نمیشه:
این تعدادی رو که مال انجمن راسخون هست رو بین تالار ها تقسیم کرد؟
خیلی از تالارها هستن بدون مدیر؛ولی من نگاه کردم خیلی مطالبشون جالب هست.
من برترین ها رو نگاه کردم 3 تا مطلب گذاشته بودین از یه کاربر و تقریبا رو یه موضوع!نمیشد این مطالب رو به مرور میزاشتین تا بقیه ی تالار ها هم سهمی داشته باشن.؟؟؟
لینک چرخشی رو من نگاه کردم فقط مطلب از 2-3 تا تالار خاص بیشتر درش بار گذاری نمیشه.تالارهایی مثل:سیاست ؛دین پژوهی؛خانواده و.....واقعا جا موندن!!!!
اگه اینجور باشه که مطالب تالارهایی که مدیر ندارن رو انتخاب کنین و در برترین ها قرار بدین همین امر باعث نمیشه دوستان کم کم رغبت پیدا کنن وبه اون تالار ها هم سر بزنن.
حاج آقا من مطلبی رو گذاشته بودم شما بزارین توقسمت بر ترین ها(حالا لینک چرخشی نه)خوندم پل ار تباطی زدین مطلب رو گذاشتین ولی من مطلب رو حتی یه روزم تو برترین ها ندیدم!!!
در حالیکه همون مطلب نسبت به خیلی مطالب الان در جامعه ی ما مهمتر هستش.وباید بیشتر بهش توجه شه.
ممنون ازشما
ومن الله توفیق![]()
التماس دعا