0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394  9:03 AM

نقل قول siryahya

با سلام و عرض ادب

حاج آقای عزیز دوره های آموزشی واحد نظارت تموم نشده؟؟ آخه پست ها خیلی دیر تایید میشند یا مال من فقط این طوریه دوستان؟!!

میخام واحد نظارت رو یه روز برا ناهار دعوت کنم بلکه این پست های منو هم تایید بفرمایند. والا :)

وقتی پست ها زود تایید می شد سعی میکردم پست های مختلفی بزنم و انگیزه بیشتر و بیشتر میشد  ولی ....( یادش بخیر)

راستی واحد امتیاز دهی صلاح نمیدونن امتیازات هفته پیش رو اهدا بفرمایند؟ حاج آقا لطفا اینا رو یه پیگیری کنید

heartheartheartیاشا حاجی جون/ من شما رو نداشتم دغ میکردم heartheartheart

با سلام وعرض ادب :

دوست و همکار گرامی با تقدیر و تشکر از زحمات شایسته شما .به اطلاع جنابعالی می رسانم در حال حاضر حدود 1600 پست تاییده نشده وجود دارد که مربوط به همه ی  عزیزان راسحونی می باشد.تا جایی که امکان دارد سعی بر این است که پست های ارسالی دوستان سریعتر تایید شود اما از آنجا که خیلی از بزرگواران هنوز در ارسال پست های ارسالی کم کاری می نمایند .قاعدتا سرعت تایید مطالب کاهش می یابد.مورد دوم درخواست شما را همین الان به واحد امتیازات انتقال دادم.در صورت اهداء امتیارات در این تاپیک(http://rasekhoon.net/forum/thread/928554/page1/)اظلاع رسانی خواهد شد.

موفق و موید باشید

تشکرات از این پست
farshon Lovermohamad siryahya nazaninfatemeh mehdi0014 f3080h517 borkhar omiddeymi1368 namebaran
دسترسی سریع به انجمن ها