0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
یک شنبه 10 اسفند 1393  1:08 PM

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول hossein201273

سلام ودرودی بی پایان خدمت حاج آقا منتظمی

لذا به دلیل فعالیت بالای تالار وبلاگ نویسی بنده صلاح دیدم که یک مدیر همکار برای تالار تحت مدیریتم انتخاب کنم ،لذا از آن رو که جناب مهدی شیرانی مدیر اسبق تالار وبلاگ نویسی راسخون بوده اند ،اگر می شود وروابط عمومی وشما صلاح می دانید ایشان به عنوان مدیر همکار با بنده مجدداد وارد همکاری شوند تا تقسیم وظایف شود وهرکدام ما یه کاری را در تالار وبلاگ نویسی به عهده بگیریم وانججام دهیم که ان شالله بتوانیم بهترین تالار وفعال ترین تالارآموزشی را تقدیم وبلاگنویسان گرامی کنیم

لذا اگر صلاح دانستید با مدیریت آقای شیرانی به عنوان همکار موافقت کنید:نام کاربری وی جهت همکاری در امر مدیریت تالار وبلاگ نویسی (shirani98)

همچنین از طریق صندوق پیام با ایشان در این مورد صحب شد

با سلام مجدد و عرض ادب

مدیر و همکار بزرگوار جناب آقای رضایی از اینکه  صادقانه و دلسوزانه به فکر ارتقاء وفعالیت  بیشتر  تالار تحت مدیریت خود می باشید. ممنون و سپاسگذاریم .

بعد از مشورت با مسئولین و موافقت آقای شیرانی ،ایشان را به عنوان همکار شما اعلام خواهیم کرد .

من الله توفیق

سلام حاج آقا بسیاراز توجه شما سپاسگزارم با احترام .حسین رضایی

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 khodaeem1 rasekhoon_m borkhar f3080h517 ria1365 namebaran
دسترسی سریع به انجمن ها