پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
پنج شنبه 7 اسفند 1393 11:40 PM
با سلام و عرض ادب
حاج آقا یه دوره کلاسهای آموزشی برا همکاران بزارین تا بلکه با روال کار اشنا بشن. بچه های بالا هم بچه های بالای قدیمی
خدمت بچه های بالایی که دارن بی خود وبی جهت پست ها رو حذف میکنن اعلام بفرمایید واسه زدن پست ها وقت صرف شده، اگه گزینه حذف رو دیدن فکر نکنن تفریحی استفاده کنن و گزینه های دیگری هم کنارش هست!!!
لطفا بفرمایند قبل از اینکه حذف کنن دقت کنن. از این به بعد نه من پست میزارم نه جیزی
اینجا ملت رو به مسخره نگیرن هر وقت اومدیم یه پست بزاریم یه کاری کردین از راسخون زده شدیم
ایشالله به زودی از راسخون خداحافظی میکنم / به قول خوتون موفق باشید با این کاراتون
مدیر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با سپاس از پیشنهادات و نقطه نظرات ارائه شده
لطف بفرمایید نسبت به رعایت قوانین فعالیت در انجمن نظیر عدم ارسال پست های خبری تاریخ گذشته(مربوط به 5 سال پیش)، عدم ارسال پست در تالار غیر متناسب با محتوا، عدم ارسال پست های تکراری، توجه به محتوای پست ها، رعایت تذکرات ابلاغی در صندوق پیام دقت لازم مبذول فرمایید، واحد نظارت نیز همانند صدها پستی که از شما تایید کرده است، سایر پست های منطبق بر قوانین را تایید خواهد کرد.
موفق باشید
سلام
حق با شماست. و آیا جوابی هم دارید بر پست هایی که فکر کنم بیش از تعداد اندکی در تالار تاریخ زده شده بود و به نابه صلاح دید یا بهتر بگم نا صلاح دید شما حذف شدند؟ و آیا مطالب شهیدان و یا هر چیزی که مربوط به تاریخ میشه نبایستی تو تالار تاریخ زده میشد و حالا حذف کردین؟
و باز یادآوری میکنم که من ازتون سوال کرده بودم ولی شما چند روز جواب ندادین و منم تو تالار تاریخ زده بودم و درست وقتی تموم شد جوابمو دادین؟ در حالیکه ساعت شب حول و حوشه 7 بود؟!! وآیا یک درصد هم فکر نمیکنید این موضوع یکمی به خودتون برمیگرده؟
و حالا سوال اینجاس شما که دم از حق و قانون و فرهنگ و هزار شعار دیگه میزنید آیا بهتر نبود به جای حذف، انتقال میدادین پست ها رو؟ (گیرم که تالارش غلط بود درحالی که غلط نبود و کاملا مرتبط بود و مطالب واقعا خوبی بود البته همیشه مطالب من جالب نیستن چه کپی باشه چه ساختگی باشه)
و شاید یادتون بیاد که امتیاز برام اونقدری هست که اینا ارزش ندارن که یهو فکر کنید که به خاطر امتیاز حسنه دارم جوابتونو میدم.
در مورد لینک دار و هزار تا چیز دیگه ای که تک و توک از 100 تا یکی به سهوه دیده شده باید بگم که میخاید آمار پست هایی که لینک دارن تو سایت براتون در بیارم؟
از شما به خاطر حقایقی که پنهان میکنید ممنونم چون دید منو بازتر میکنه نسبت ب شناخت آدما / امید وارم شعارهایی که میدین در مورد ارزش گذاشتن به کاربرا و رعایت قوانین و .... حقیقت داشته باشه ما که چیزی جز شعار ندیدم
و تنها اوست که عادل است و ناظر
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.