پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
یک شنبه 10 شهریور 1392 10:18 AM
مشکل رفع گردید و پاسخ صحیح اعمال شد.
نتایج مسابقه "میعادگاه عاشقان" نیز امروز یا ساعات اولیه اداری فردا اعلام خواهد شد.
با تشکر
یه سوال داشتم برندگان نباید عوض شوند ؟ خب یکی از سوال ها تغییر کرده است ؟!
چون فکر می کنم سیستم با توجه به جواب هایی که دریافت کرده است ، سوال ها را تصحیح و برندگان را اعلام می کند و حالا که یک سوال اشتباه بوده است ، پس قاعدتاً برندگان نیز باید تغییر یابند .
موفق باشید
با سلام و عرض ادب
اگر کاربرانی که بطور کامل به همه سئوالات پاسخ صحیح داده اند را انتخاب می کردیم تعداد بسیار محدود و بعضا تکراری را شامل می شد، لذا معیار شرکت در قرعه کشی را پاسخگویی به 70 درصد سئوالات در نظر گرفتیم، بر این اساس تغییر در پاسخ یک گزینه تغییری در نتایج حاصل نخواهد کرد.
موفق باشید
با عرض سلام و خسته نباشید.
بنده هم از جمله کسانی هستم که در خصوص اسامی برندگان مسابقه هدیه آسمانی گله دارم!
شما فرمودید تعداد بسیار معدود و بعضاً تکراری به طور کامل به تمام 30 سئوال پاسخ صحیح داده اند. بنده از جمله کسانی بودم که یک روز برای خواندن تمام منابع وقت گذاشتم و بعد از آن به سئوالات پاسخ دادم. طبیعیست که وقتی بنده جواب سئوالات رو بعد از کلی تلاش پیدا کنم اون رو در اختیار خواهرانم هم قرار می دهم تا شانس برنده شدنمون بالا بره.
بعد از اینکه اسامی برندگان + پاسخ های صحیح هم اعلام گردید بنده چک کردم و هیچ اشتباهی نداشتم. حتی 1 اشتباه!
حال اینک بنده جزء اسامی نبودم یا باز هم برمیگرده به بد شانسی بنده یا اینکه در سیستم قرعه کشی مشکلی رخ داده. این مسابقه که گذشت اما خواهشاً در مسابقات بعدی نهایت دقت رو بفرمایید.
با تشکر.