0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
شنبه 2 شهریور 1392  11:16 AM

نقل قول ravabet_rasekhoon 

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از زحمات ارزنده و مشارکت مسئولانه جنابعالی

اگر روابط عمومی راسخون نیز موافقت نماید، قطعا کاربران و همراهان گرامی راسخون با دوری شما از انجمن ها و بی بهره ماندن از گنجینه غنی علمی شما موافقت نخواهند کرد. خواهشمندیم با انجام یک برنامه ریزی دقیق و منسجم ضمن رسیدگی به امورتحصیلی ما را از وجود خود بی بهره نگذارید.

ضمنا جوایز برگزیدگان دوره آموزشی بزودی تعیین تکلیف شده و نتیجه آن حضورتان ابلاغ می گردد.

موفق و سلامت باشید

با عرض سلام مجدد ،

به شخصه از فعالیت به عنوان مدیر در سایت راسخون برایم بسیار افتخار برانگیز است ، همان طور جدا شدن از بچه ها خصوصاً تمام کاربرای عزیز اتاق چت بسیار سخت است ولیکن بعد از پایان مدیریت هم سعی می کنم حداقل به صورت هفتگی به سایت سایت سربزنم و از احوال شما و سایرین مطلع شوم :) 

فعلاً سعی می کنم تا پایان شهریور ماه در خدمت دوستان به عنوان مدیر باشم ولی بعد از آن مشخص نیست ! خواهشمند است در این بازه زمانی یک ماهه در صورتی که کاربری در خواست مدیریت تالار های تحت مدیریت بنده را داشت ، پذیرای درخواستش باشید .

در خصوص جوایز برگزیدگان دوره آموزشی نیز لطف داشته اید ، امیدوارم کاربران از دوره راضی بوده باشند و همچنین از زحمات شما در این مدت تشکر می کنم.

با سپاس فراوان    موفق باشید

تشکرات از این پست
salma57 qodrat mina_k_h parseman_110 AliFanoodi Doctor114 farshon ravabet_rasekhoon fatemeh313 rasekhoon_m taghvimi
دسترسی سریع به انجمن ها