پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
پنج شنبه 17 مرداد 1392 5:14 PM
متاسفانه در انجمن حجاب وحیا چندوقتی است که لینک پاسخ دهی به مطالب در بعضی جاها برداشته شده ونیز در موضوع حیا کاربر137120mohammad
با اینکه من ثبت مطلب داسته ام هنوز در صفحه الی انجمن مطلب من را نگداشته اند ولینک پاسخ دهی به موضوع حیا کاربریادشده برداشته شده.تقاضا دارم رسیدگی کنید ممنونم
با عرض معذرت، ادامه پست به علت ایجاد اختلال در ساختار صفحه، حذف گردید
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
امکان ارسال موضوع و یا پست در تالار "حجاب و عفاف" وجود دارد مگر در تاپیک هایی که قفل شده است، اگر موردی، ذکر کرده بودید بهتر بود.
در ارتباط با عدم بروز رسانی اطلاعات مربوط به آخرین پست ارسالی، مراتب به واحد فنی ابلاغ خواهد شد.
با تشکر فراوان از مشارکت مسئولانه شما
موفق و سلامت باشید
با سلام وتشکر از شما من در مطلبم حتی نمونه اش را کپی کردم وفرستادم که لینک پاسخ دهی نداشت باور کنید این مطلبی را که میگویم در خیلی از مطالب جدید این انجمن هم بود .وحالا که مطلب ارسالی من هم قسمتی ازآن حذف شده وبعد ثبت شده اگر مسئولین فنی سایت ساعت ثبت مطلب من و تغییراتی که بعد از ثبت مطلب من دراین انجمن شده را ببینند متوجه موضوع خواهند شد
حتی تاریخ جواب دهی ها مشخص میکند تا حدودی .امیدوارم موضوع مشخص شود که لینک پاسخ دهی خیلی از مطالب نبود تا کاربران پاسخ بدهند بعد از ثبت مطلب من دوباره گذاشته شد
الان هم همین مشکل دوباره ذر پست زیر دیده سده که لینک پاسخ دهی وتشکر ندارد
ترویج بی حجابی با نمایش تصاویر بدحجاب هنرمندان
پنج شنبه 17 مرداد 1392 5:06 AM
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم