پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
پنج شنبه 3 مرداد 1392 11:49 AM
سلام و عبادات شما قبول
اینجانب با توجه به عضویت چند ساله ولی متاسفانه به علت مشغله کاری و خانوادگی کمتر فرصت میکنم در سایت حضور داشته باشم ولی در زمان حضور از مطالب خوب کاربران محترم استفاده میکنم .
در این چند ساله شاهد فعالیتهای خوب و زیاد مدیر محترم تالار همسفران بوده ام . و از فعالیتهای خوب شما هم تشکر میکنم .
در این روز عزیز که تولد کریم اهل بیت امام حسن (ع) است از شما خواهش میکنم به عنوان پیرو این امام بزرگوار که سمبل بخشندگی هستند اگر مشکلاتی وجود دارد آنها را فراموش کنید اگر هر کس خدای نکرده خطایی کرده از یکدیگر بگذرید .
ممنون میشوم تقاضای من ریش سفید را بپذیرید . لذتی که در بخخش هست در انتقام نیست . این در خواست را از هر دوطرف دارم .
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
از اینکه همراهی فهیم و دانا همچون شما داریم، بسیار خرسندیم و به خود می بالیم.
موارد دخیل در موضوعات پیش آمده در مورد مدیر محترم تالار همسفران با جزئیات کامل در اختیار ایشان قرار داده شده است و نامبرده شخصا تصمیم به برکناری از مدیریت انجمن گرفتند و بار ها از جانب روابط عمومی از ایشان درخواست شد به فعالیت خود ادامه دهند تا پس از طی شدن فرآیند های لازم، مجددا بعنوان مدیر تالار در خدمت ایشان باشیم، اما متاسفانه قبول نکردند.
بر اساس آنچه گفته شد و پیرو درخواست جنابعالی، مجددا از خدمات ارزنده و زحمات صادقانه جناب mohammad_43 تشکر نموده و از ایشان درخواست به حضور فعال در انجمن های راسخون می گردد.
با تشکر فراوان