پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
یک شنبه 23 تیر 1392 11:13 AM
با سلام و تشکر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
من در مورد تالار زبان انگلیسی و زیر تالار های مربوط به آن درخواست ، یا بهتر بگم پیشنهادی داشتم .
اینکه بهتر است زیر تالار ها به هفت مهارت زبان انگلیسی تقسیم شود(مثل گزینه های زیر ، البته با هر عنوان دیگری) و دوستانی که پست هایی در مورد این موضوعات دارند در قسمت های مخصوص به خودش قرار دهند .
آموزش Listening
آموزش Speaking
آموزش Writing
آموزش Reading
آموزش Vocabulary
آموزش Grammar
آموزش Pronunciation
این باعث می شود که هم کاربرانی که پست ارسال می کنند و هم کاربرانی که پست ها را می خوانند بهتر و راحت تر به قسمت مورد نظرشان منتقل شوند و مطالب را بصورت یکپارچه و منسجم بخوانند .
مثلا دو تا از زیرتالار های کنونی ، متن های جالب انگلیسی و اصطلاحات انگلیسی و؛ هر دو مربوط به مهارت های Reading می شوند که بهتر است در مکان مخصوص خودشان قرار گیرند .
من فکر می کنم که این موضوع به هر چه بهتر شدن تالار زبان انگلیسی و تخصصی شدن تالار ( که هدف انجمن های راسخون هست) کمک بسیاری می کند .
البته این موضوع صرفا یک پیشنهاد است .
با تشکر
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب واحترام
صمیمانه از مشارکت مسئولانه جنابعالی سپاسگزاری می نمایم، حق با شماست در راستای تخصصی نمودن انجمنها، لزوم اعمال تغییرات در تالار هایی از قبیل تالار زبان انگلیسی و تامین محتوای بروز و تخصصی همراه با پاسخگویی و اجرای برنامه های آموزشی اجتناب ناپذیر است، بر این اساس امیدواریم بتوانیم از پیشنهادات جنابعالی بهره کافی را برده و مورد پیاده سازی قرار دهیم.
همچنین در صورتی که جنابعالی تخصص نسبی و علاقه مندی کافی جهت فعالیت در زمان های آزاد خود بعنوان مدیر تالار زبان انگلیسی را دارید، خوشحال می شویم در خدمتتان باشم.
موفق و سلامت باشید