0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
جمعه 7 تیر 1392  7:23 AM

نقل قول salma57

سلام. من هم از مطالب آموزنده و دقت شما در مطالب ارسالي كاربران كمال تشكر رو دارم.

اما معمولا در تالار ها انجمن فعاليت چنداني ندارم. يعني وقتش رو ندارم كه بخوام اونجا فعاليت كنم.

چون اينجا اسم آوردين از من دارم و انتقاد داشتيد جواب مي دم.

شما اگر در تالار تحت مديريت خود از كسي راضي هستيد دليلي ندارد اين كاربر در تالارهاي ديگر هم فعاليتش خوب باشد.

مطالب كپي پيستي كه در انجمن گذاشته مي شود گاها توسط خود كاربران هم خوانده نمي شود. چون هم به صورت انبوه فرستاده مي شود و هم بايد سطح درك و آگاهي كاربري كه مورد نقد من نيز بوده رو بالا برده باشد.

كاش شما قضاوت عجولانه نداشتيد.

من هيچ گاه به كاربراني كه در انجمن ها فعاليت مي كنند بي احترامي نمي كنم.

فقط از شما مي خواهم فقط يك بار به صورت سوال و جوابي (نه كپي پيستي) در خدمت كاربراني كه به خاطرشان به من انتقاد مي كنيد قرار بگيريد و بعد در مورد آنها قضاوت كنيد.

من هم مي توانم روزي هزار تا از پست هايي كه شما دوست داريد در همه تالارها قرار بدهم. ولي وقتي ادب نداشته باشم كل علم دنيا رو هم كه به شما بدهم ذره اي ارزش نخواهد داشت.

كاش فقط  يك بار كه اين عزيزان در اتاق چت سوال مي كردند زحمت مي كشيديد و جواب آنها را مي داديد. الان همه كاربران اتاق چت از دست اين عزيزان دلخورند و من دليل پشتيباني شما رو فقط خوندن پست هاي كپي پيستي اونها مي دونم.

ما برون را ننگریم و قال را                ما درون را بنگریم و حال را

سلام و خسته نباشيد

مطلب شما را خواندم و تشكر از شما به خاطر توجه به گزارش ارائه شده.

من از شما انتقاد نكردم فقط نظرم را ارسال كردم. احترام و تشكر مرا پذيرا باشيد.  كاربر نام برده را هم اگر شما را رنجانده است را به خوبي و بزرگواري تان ببخشيد و ويروس رنجيدگي را به خودتان بيش از اين وارد نكنيد و بگذاريد فكرتان ارام باشد . درگير مسائلي كه شما در بوجود اوردنشان نقشي نداريد نشويد و ارامش خود را براي خانواده محترمتان حفظ كنيد.باتشكر

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

تشکرات از این پست
salma57 AliFanoodi mina_K_h ravabet_rasekhoon rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها