0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
سه شنبه 4 تیر 1392  5:27 PM

نقل قول AliFanoodi

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول AliFanoodi

نقل قول salma57

نقل قول AliFanoodi

با سلام.واسه ی ماهای دیگه ازین کوپنا دیگه نذارین.آخه به درد نمی خوره.من واسه ی 30 تا عکس باید نزدیک 6000 تومان پول بدم.این جوری که به قول دوستان می ریم پرینت رنگی بگیریم دگه!!!

6000 رياله! نه 6000 تومان. براي 30 عكس 10 در 15 6000 ريال ميشه هر عكس 20 تومان ناقابل. همه عكسها رو يك جا چاپ كنيد به خوبي جايزه راسخون پي مي بريد.

با سلام

1- توجه داشته باشید شما کد تخفیف راسخون را هنوز وارد نکرده اید. در صورت انجام این کار یک ردیف با عنوان: هدیه موسسه فرهنگی هنری راسخون به لیست فوق اضافه می شود و به اندازه چاپ 20 عدد عکس اعتبار دارد. که مجموعاً با هدیه خود عکس پرینت، 30 عدد عکس محسوب می شود.

2- دقت کنید که هر کاربر برای هر فاکتور مبلغی در حدود 5500 تومان پرداخت می کند (بستگی به شهر محل سکونت دارد) . کسانی که ساکن تهران هستند، می توانند از شعب عکس پرینت ، بسته خود را دریافت کنند. برای اطمینان از این که کد تخفیف شما لحاظ شده است یا خیر، به مبلغ چاپ عکس توجه کنید. این مبلغ باید صفر باشد.

3- اگر هر 30 عکس خود را در یک فاکتور درخواست کنید، در این صورت برای چاپ 30 عدد عکس ، به جای 20 هزار تومان، فقط 5500 تومان پرداخت خواهید کرد که هزینه پستی است و در صورت مراجعه حضوری، مبلغ آن کسر خواهد شد.

4- هزینه چاپ عکس از شما دریافت نمی شود (که مبلغی حدود 13500 تومان می باشد) و شما فقط هزینه پستی را پرداخت خواهید کرد. همانطور که در خرید های اینترنتی دیگر نیز این کار را انجام می دهید و کاملاً طبیعی و مقرون به صرفه است. مراجعه به عکاسی های سطح شهر، معطل ماندن جهت چاپ، وقت و هزینه و .... اگر همه را حساب کنید، به نظر بنده مقرون به صرفه است که با پرداخت هزینه پست، غکس های خود را حاضر و آماده، درب منزل تحویل بگیرید...!

من کدو هنگام عضویت وارد کردم.اشتباهه؟؟؟

مشکلی ندارد. اگر عبارت: هدیه موسسه فرهنگی هنری راسخون را در فاکتور خود مشاهده نکردید، یعنی کد ثبت نشده و باید در قسمت کد تخفیف مجدداً آن را وارد کنید.

تشکرات از این پست
AliFanoodi mina_k_h nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها