پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
شنبه 28 اردیبهشت 1392 4:10 PM
سلام و خسته نباشید
مد یر ارشد انجمن ها
مدیریت را گذشت کردم ولی اطلاعات خوب و مفید در این زمینه داشتم یکبار برای فوق لیسانس این رشته شرکت کرده بودم و لی متاسفانه قبول نشده بودم و از خیر مدیریت گذشتم ولی برای دادن پست حتما به انجمن میام و باز هم از اطلاعاتم بر روی انجمن مطلب میدهم. روانشناسی ام خوب و مناسب است و در بیشتر زمینه ها مطالعه داشته ام حالا شما چرا مرا مورد ترور شخصیتی قرار می دهید را نمی دانم ولی بنده هیچ برخورد عاطفی هم با شما نداشتم و با وجود سختی زیادی که برای بنده داشت با یک اخلاق محکم که اصلا بنده دچار خستگی روحی شدم در انجمن فعالیت کردم . با اینحال از این به بعد تمام استراتژی هایم را تغییر می دهم و در رفتارم تجدید نظر می کنم. مدیر هم که نباشم با کاربران و مدیران فعالیت می کنم.باتشکر
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
راسخون بر حضور و فعالیت صادقانه شما کاربران گرامی مفتخر است و هر آنچه انجام می گیرد در راستای رضایت خاطر شما همراهان همیشگی است. ایجاد فضای تعاملی انجمن ها جهت برخورداری از نقطه نظرات و تعدد سلایق است و هیچگاه اختلاف نظرها و عقاید کاربران را به دیده تقابل نگریسته ایم تا بخواهیم خدای ناکره به تقابل با کاربران بپردازیم، بلکه شما کاربران را سرمایه های ارزشمند راسخون و طراوت دهند و غنی ساز محتوا و فضای آن دانسته ایم.
در ارتباط با درخواست مدیریت، تماس های متعدد با شما گرفته شد که یا پاسخگو نبودید و یا اگر پاسخ داده اید، درخواست خود را لغو نموده اید، لذا با توجه به لزوم سیاست گذاری های مستمر و بلند مدت برای یک انجمن از پذیرش شما که احتمال فعالیت مقطعی داشتید، معذور شدیم.
منتظر حضور گرم و عالمانه شما در انجمن های راسخون هستیم
موفق باشید