0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
جمعه 27 اردیبهشت 1392  6:08 AM

سلام و خدا قوتی

در مورد مسابقه ی دست خط برتر، یکی از کاربران گفته بود که به همه شرکت کنندگان به اندازه تعداد تشکرها از دست خطشون و ضرب تعداد تشکرها  در 5  یا عددی کمتر امیتاز داده بشه. مثلا کسی که 20 تشکر داشته 100 امتیاز بهش داده بشه .می خواستم بدونم امکانش هست؟ راستی برای نفر برتر اگه میشه خودتون جایزه رو معرفی کنین . البته توی مسابقه دست خط برتر نظرم اینجوریه که سه نفر برتر مشخص بشن و بعد تو مرحله نهایی هر سه نفر برگزیده یه ننوشته ی معین رو بنویسن و بعد با نظر کاربران برنده مسابقه مشخص بشه. نظر شما راجع به این مسئله چیه؟

راستی می خواستم بدونم پیشنهاد من در مورد تالار "مسابقات کاربران راسخونی" به کجا رسید ؟ اگه این تالار راه بیفته میشه زیرمجموعه هایی چون مسابقات علمی و هوش_مسابقات ادبی_مسابقات هنری و ... رو برای اون قرار داد. به نظر من در صورت راه اندازی سرگرمی خوبی ایجاد میشه و تو هر مسابقه به نفر برتر میشه یه امتیازی اهدا کرد. 

یه پیشنهاد دیگه هم این بود که توی تالار چهار دیواری ، یه تالار با عنوان مد و سبک زندگی نمیشه اضافه کرد ؟ اگه در صورت امکان و موافقت این تالار اضافه بشه  میشه زیر مجموعه هایی مثل: مد و لباس بانوان_مد و لباس آقایان_مد و چوشاک کودکان _مبلمان و دکوارسیون منزل_طلا و جواهرات به این تلار اضافه کرد .

ببخشین طولانی شد ولی دیگه هرچی می خواستم گفتم و راحت شدم!

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

تشکرات از این پست
mina_k_h 09303495228 ravabet_rasekhoon farshon
دسترسی سریع به انجمن ها