0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
شنبه 21 اردیبهشت 1392  8:18 AM

نقل قول iran313

سلام و خسته نباشید

اقای کیانی قرار بود مدیریت بنده را بررسی کنند  خودشان گفتند زنگ بزنم ولی با قطع اینترنت مواجه شدم  در اسرع وقت رسیدگی می کنم و مدیریت را وضعیتش را درست می کنم. اگر هم مجبور شدم حتی موسسه می ایم و از خودم دفاع می کنم و اجازه هم نمی دهم شما حق بنده را ضایع کنید. باتشکر

کاربر گرامی سلام

همانطور که خودتان مستحضرید، شما تا کنون چندین بار درخواست مدیریت را مطرح نموده اید، ارزیابی های در این ارتباط انجام گرفت و زمانی که به درخواست آقای کیانی با شما تماس حاصل گردید، اظهارداشتید به جهت عدم دسترسی به وب و مشغلات دیگر قادر به پذیرش این مسئولیت نیستم. همین اتفاق بار ها و بارها در مورد مسائل انجمن ها، فعالیت کاربران و مدیران، محتوای ارسال شده در تالار ها و ... افتاده که شما مطلبی را طرح نموده و لحظه ای بعد آن را نقض نموده اید، بار ها انتقاداتی از مسئولین سایت مطرح نموده و در خلال رسیدگی، اقدام به ویرایش پست های ارسالی خود نموده اید ...

لذا با درخواست مدیریت شما در هیچ یک از تالار های راسخون موافقت نمی شود و اگر احساس می کنید حقی از شما تضییع شده است، احقاق آن را برایتان مصون می دانیم. خواهشمندیم با طرح چنین مسائلی اقدام به تشویش اذهان کاربران ننمائید.

موفق باشید

تشکرات از این پست
mina_k_h mohammad_43 sadeghfafi majid68 AliFanoodi
دسترسی سریع به انجمن ها