0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
شنبه 31 فروردین 1392  9:10 AM

نقل قول onehamed  و  tahmores   و farshon

با سلام خدمت شما

در مورد اینکه این جلسات مجدا تشکیل بشه من نیز با دوستانمون موافقم .

به دو دلیل:

اول اینکه :

در حالت پست زدن شما ببینید اگر بخوایید یه مطلبی بنویسید که مقدمه و موارد دیگه رو داشته باشه و اکثریت متوجه مطلب شما بشند و در جریان قرار بگیرند میشه یه a4 . گذشته از این برخی موارد رو نمیشه تو جمع و به صورت پست مطرح کرد.

دوم اینکه:

ما هنوز افتخار آشنایی با سرپرست روابط عمومی نداریم، ما در جریان برنامه ها و نظرات ایشون نیستیم، از این گذشته مدیران هم می خوان بعضی از مواردشون رو به سمع این مسئول محترم برسونند.

انشاالله مسئولین به این مورد توجه کنند.

انشالله کلیه عزیزان مدیر برای جلسه مطلب اماده کنند.(چون در جلسات گذشته تعداد محدودی تریبون رو به دست گرفتند یکیشون هم کلی حرف تکراری زدsmiley) .

یه مشکل دیگه هم که مدیر محترم ارشد باهاشون درگیر بودن عدم حضور برخی از مدیران(به دلایل مختلف) و اعتراض سایر مدیران بود که بحث شد که تعداد جلسات افزایش پیدا کنه که ظاهرا مسئول محترم و برخی دیگر از مدیران  شرایطش رو نداشتن به خاطر همین از دوستانی که در این حوزه نظری دارند خواهش می کنم بفرمایند تا بلکه بتونیم این مورد رو حل کنیم

البته من فکر می کنم که اگر ما تداوم بدیم جلسات رو  و مطالب خوبی مطرح بشه مدیران سعی خواهند کرد خودشون رو برسونن و در جریان موارد قرار بگیرند.

نظر شما چی هست؟

با احترام

تشکرات از این پست
sadeghfafi farshon ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها