0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

 
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1392 
تعداد پست ها : 8847
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
چهارشنبه 7 فروردین 1392  8:32 AM


نقل قول AliFanoodi

نقل قول AliFanoodi

نقل قول salma57

نقل قول AliFanoodi

با سلام.خواهشاً هر چه زودتر مطالب ارسالی را تایید کنید.خودتون نظر بدید : 


با عرض سلام. ببخشيد من جواب ميدم. از كاربران طلايي راسخون بعيده قوانين ارسال پست در انجمن سايت راسخون رو ندونن. ارسال پست هاي متعدد در حد نجومي؟؟؟ شما خودتون بشماريد چند تا پست زدين بعد ببينيد تفاوتش با 20 پست مجاز(طبق قوانين راسخون) در هر روز چقدره؟؟؟ قوانين انجمن فقط مخصوص كاربران تازه وارد نيست. گاهي قوانين را مرور كنيم. با تشكر و عرض معذرت

 

ممنون که گفتید.شما منو ببخشید.آخه این پست ها مال چند روزه و من هم می خواستم که هر چه زودتر از کاربر طلایی 3 به کاربر طلایی 2 ترقی پیدا کنم.بازم منو ببخشید.مسئول انجمن ها هم لطفا مطالب اضافه ی من را حذف کنند تا قانون حد مجاز 20 پست نقض نشود.

بازم منو می بخشید.

 

 

ولی اون 20 مطلبی که گفتید مال اخبار است نه مطالب دیگر.

 

6-اخبار ارسالی الزاماً باید متعلق به روز جاری و غیر تکراری بوده و اخبار مهم، کاربردی(داغ) و مخاطب پسند(مورد مطالبه و جستجو) را شامل شود. با توجه به وجود بخش اخبار در سایت و فعالیت تخصصی در آن، هیچ نیازی به کپی پیست انبوه  اخبار از خبرگزاری ها نمی باشد. ارسال اخبار با شرایط ذکر شده به تعداد حداکثر 10 پست در روز مجاز است. در صورتی که اخبار ارسالی با تحلیل شخصی ارسال کننده همراه باشد و ایجاد کننده حس تعامل، مباحثه و پاسخگویی برای سایر کاربران باشد تا 20 پست در روز مجاز است.

اگه این طوره پس دوست عزیزمون مهدی 0014 به طور میانگین روزی نزدیک 400 مطلب دادن.من فقط واسه ی این که هر چه زودتر کاربر طلایی 2 بشم این کارو کردم.منو می بخشید.

 

کاربر گرامی سلام و عرض ادب

فکر نمی کنم ارتقاء سطح کاربری آنچنان امتیازی باشد که توجیه کننده فعالیت کمی صرف و ارسال پست های انبوه کپی پیستی صرفا جهت کسب امتیاز باشد، شما در بسیاری از موارد حتی اقدام به حذف لینک ها و مطالب محاوره ای موجود در پست های ارسالی ننموده اید، ضمن اینکه بسیاری از مطالب ارسال شده علیرغم تیتر غیر خبری، محتوا و مفهوم خبری دارند، به این نکته توجه داشته باشید که ارسال هر نوع پستی اگر مختص کسب امتیاز باشد ممنوع است.

از نظر اینجانب و مجموعه روابط عمومی راسخون، سطوح کاربری که بر اساس امتیاز و بمراتب تعداد ارسال پست ها می باشد، هیچ گونه امتیاز و ملاک برتری کاربران نمی باشد، کاربری می تواند با یک پست و فقط یک پست کیفی، تالیفی، مخاطب پسند و متناسب با مقتضیات زمانی جاری بسیار بیشتر از ارسال صد ها پست در فرآیند توسعه علمی فرهنگی ادبی سایر کاربران و انجمن ها گام بردارد و این ارزشمند است.

با تشکر از جنابعالی و کاربر گرامی و همیشه همراه راسخون salma57

موفق و سلامت باشید

 
       
تشکرات از این پست
sadeghfafi qodrat salma57
دسترسی سریع به انجمن ها