0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

adel_71
adel_71
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4296

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
شنبه 14 بهمن 1391  11:21 AM

نقل قول fazli1184r132 

با سلام و احترام

فکر کنم چیزی تقریبا حول و حوش 30 پست از پست هایی که در زیر تالار دانلود کتاب های اسلامی ایجاد کرده بودم ، اشتباها توسط جناب طهماسبی عزیز حذف شده ، خواهشمندم پیگیری بفرمایید.

با تشکر

سلام و خدا قوت خدمت دوستان و همکاران گرامی آقای فضلی و  نجاران ...

* اولا اینکه ببخشید چند روزی گرفتار بودم و نتونستم به تالارهای تحت مدیریتم آنچنان که باید سرکشی کنم...

* در مورد صحبت آقای فضلی هم باید عرض کنم بنده آرشیو پست هایی را که ایشان می گویند در ایمیلم دارم ... به همین خاطر آنها را مورد بررسی قرار دادم ... آقای فضلی در تاریخ سه شنبه 10 بهمن 1391 بین ساعت های 12:20 AM و 12:42 AM تعداد 13 پست با موضوع دانلود مجموعه کتب استاد مطهری را در تالار دانلود کتاب های اسلامی ارسال کرده اند که لیست کتاب ها+فرمت آنها را در زیر می آورم ... 

1. تحریفات عاشورا (قسمت اول) - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

2. تحریفات عاشورا (قسمت دوم) - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

3. تعداد زوجات (قسمت اول) - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

4. تعداد زوجات (قسمت دوم) - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

5. آینده انقلاب اسلامی (قسمت اول) - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

6. آینده انقلاب اسلامی (قسمت دوم) - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

7. آینده انقلاب اسلامی (قسمت سوم) - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

8. آینده انقلاب اسلامی (قسمت چهارم) - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

9. تفسیر قرآن کریم - سوره ذاریات - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

10. تفسیر قرآن کریم - سوره قمر - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: ZIP

11. تفسیر قرآن کریم - سوره رحمن - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: RAM

12. تفسیر قرآن کریم - سوره واقعه - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: ZIP

13. تفسیر قرآن کریم - سوره زخرف - مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری | نوع فایل: ZIP

سه کتاب از کتاب های ایشان دارای فرمت Zip و ده کتاب دیگر هم دارای فرمت RAM می باشند ... کتاب هایی که دارای فرمت RAM می باشند(10 کتاب) یقینا صوتی هستند و در سایت منبع (irpdf.com) هم کتاب ها در شاخه مذهبی / کتابهای صوتی می باشند ... اما در مورد کتاب هایی که با فرمت Zip ارسال شده اند(سه کتاب) با بررسی هایی که بنده انجام داده ام و همچنین رجوع به سایت مرجع (irpdf.com) مشخص شد که آنها هم در زیر شاخه مذهبی / کتابهای صوتی قرار داشته اند ... بنابراین با توجه به فرمت کتاب ها و تالار نادرستی که کتاب ها در آن ارسال شده اند و با توجه به قوانین تالار و همچنین با توجه به اینکه بنده قبلا تمامی کتب صوتی و کتاب های موجود در شاخه کامپیوتر و اینترنت سایت irpdf را در تالار های مربوطه قرار داده ام ؛ کتاب های جنابعالی حذف گردید ...

در ضمن بنده وقتی می خواستم تایپیک را حذف کنم فقط چیزی حدود پنج پست در آن بود ... نمی دانم چرا؟ ولی زیاد هم فرقی نمی کند چون تمامی 13 پست مشکل داشت ...

* در زیر هم لینک های کتاب های صوتی مربوط به استاد مطهری که بنده در تالار کتاب های صوتی قرار داده ام را می آورم ...

مجموعه سخنرانی های استاد شهید مرتضی مطهری و همچنین تمامی کتب موجود در صفحات 7 تا 14 تالار دانلود کتب صوتی ...

* یک سئوال از جناب نجاران : آیا می شود پست الکترونیکی که ایمیل های اطلاع رسانی ایجاد پست به آن ارسال می شود را تغییر داد؟ (امیدوارم سئوالم رو متوجه شده باشید چون خودمم نفهمیدم چه گفتم !!!!!!!!!!!!!)

و در آخر هم از زحمات مستمر و ارزنده شما عزیزان نهایت تشکر را دارم ...

*** ارزش انسان به تعداد خدمتکاران او نیست، بلکه به تعداد کسانی است که او به آنها خدمت می کند. ***

E-Mail: eBook.rasekhoon@Gmail.com

وبلاگ من

وبلاگ پارسی بوک

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها