0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
چهارشنبه 11 بهمن 1391  4:11 PM

نقل قول farshon

باعرض شرمندگی

من هنوزقانع نشده ام وهمچنان معترضم این درست است که به ازای هرتالاریکه فردفعالیت می کند1000امتیازبه وی تعلق می گیرداماموضوع من فرق می کندلطفا"بیشترتوضیح دهیددرضمن مدیرمحترم تالارگفتگوی آزادبه اینجانب تذکری دریکی ازپستهاداده اندکه من واقعیت بین شماوتالارگفتگومانده ام که فعالیت زیادی داشته باشم یاخیر؟چون ایشان معتقدندکه بیش ازحدپست می گذارم.واقعا"نمی دونم چکارکنم؟اگرپست کم بگذارم ازامتیازم کم میشه اگرپست زیادبگذارم مدیرمحترم اجازه نمی دهند.نمی دونم

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

در فعالیت صادقانه، پویا و مستمر شما در راسخون هیچ تردیدی نیست و همچنین از اینکه شما فقط بخاطر راسخون و نه چیز دیگری فعالیت می کنید، مطمئن هستیم.

همانطور که توضیح داده شد به ازاء برتری در هر تالار، 1000 حسنه تقدیم می گردد که از این بابت امتیاز صحیح به شما تقدیم شده است، امتیاز ارسال پست در انجمن ها نیز به کاربران تقدیم می گردد و مازاد بر همه این امتیازات، معرفی بعنوان کاربر برتر در تالار ها و امتیاز مشارکت در تاپیک های ویژه و جوایز دوره ای مدیران است. بنابراین هر فعالیتی در انجمن ها شده است سعی نموده ایم مورد تشویق و امتیاز دهی قرار گیرد و این تشویق کوچکترین پاداش در مقابل زحمات کاربران گرامی است.

در ارتباط با تذکرات مدیر گرامی تالار "گفتگوی آزاد" معتقد هستم ایشان توضیحات جامع و کاملی ارائه داده اند و اینجانب در آن ورود پیدا نمی کنم.

ارسال پست های نجومی ممنوع بوده و هست و بارها در این خصوص توضیحات مکفی داده شده است، از قوانین فعالیت در انجمن ها گرفته تا پاتوق راسخون و ... به هر جهت برخی توضیحات قبلی را دوباره تکرار می نمائیم:

مطمئنا اگر کاربری به نقض قوانین بپردازد تذکرات لازم را دریافت خواهد داشت و چه بسا بسیاری از پست های ارسالی مورد تائید جهت دریافت امتیاز واقع نگردند.

بسمه تعالی

دوستان عزیز در ارتباط با ابهامات پیش آمده در مورد ارسال پست های متعدد(نجومی) مواردی را عرض می نمایم:

1-ارسال پست های تخصصی و کاربردی در هر زمینه از آشپزی و خیاطی گرفته تا هوا فضا در صورتی که هدف از ارسال پست صرفاً کسب امتیاز و ارتقاء سطح و جایگاه کاربری نباشد و توجه به بازخورد مطلب ارسالی و پاسخگویی به سئوالات و نظرات احتمالی کاربران نیز مورد توجه قرار گیرد و هدف، ارتقاء سطح علمی انجمن ها در آن موضوع خاص باشد، بشرط عدم ارسال تعداد انبوه در زمان خیلی کوتاه به هر تعداد بلامانع است.

ارسال پست های کاربردی و تخصصی در صورت توجه به بازخورد و پاسخگویی به سئوالات احتمالی بلا مانع است

2-ارسال پست در کلیه تاپیک های انتقادات و پیشنهادات، تاپیک های ویژه، تاپیک های بحث و تبادل نظر، پست های سئوالی، درخواستی و تعاملی به هر تعداد بلامانع است.

3-ارسال پست های خبری کپی شده از خبرگزاری ها در صورتی که بروز باشد و قبلا توسط سایر کاربران ارسال نشده باشد، کاربردی(داغ) و مخاطب پسند(مورد مطالبه و جستجو) باشد به تعداد بسیار محدود(حداکثر 10 پست) مجاز است.ارسال چنین اخباری در صورتی که همراه باتحلیل شخصی ارسال کننده باشد و ایجاد کننده حس تعامل و مباحثه باشد، تا 20 پست نیز بلامانع است.

رعایت قوانین فعالیت در انجمن ها بر همه موارد ذکر شده و در همه حال الزامی است

منتظر حضور فعال و مستمر شما در انجمن ها هستیم

موفق باشید

تشکرات از این پست
farshon
دسترسی سریع به انجمن ها