0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
پنج شنبه 5 بهمن 1391  1:40 PM

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول tahmores

با سلام و خسته نباشید   خدمت مدیر ارشد 

از زحمات بی دریغ شما سپاسگذار

شنیدید میگن تا عرق کارگر خشک نشده مزدش رو بدید     خوب ما امروز پست میذاریم شما 2  3   روز دیگه امتیاز میدین 

واقعا شوق و ذوق دیگه مثل قبل نیست  یه نظریه دارم یه نظر سنجی بذارید فکر میکنم اقلب کاربران مخالف باشند  اگه مخالفت زیاد بود  روش امتیاز دادن رو بر گردونید

از نظر من اصلا ایده خوبی نبوده  شما امتیاز رو بدبد  اگه خوب نبود کسر کنید

کاربر گرامی ضمن سلامو عرض ادب

با تشکر از زحمات ارزنده و حضور فعال شما درانجمن های راسخون

بعضا شاهد مواردی بوده ایم که ارسال تعداد انبوه پست در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل انجام شده و با امتیاز حاصله محصولات زیادی از فروشگاه خریداری گردیده است بگونه ای که یک روز کاری کارمندان فروشگاه به آماده سازی و مهیا نمودن لیست خرید چنین کاربرانی صرف شده و آنچه باقی مانده حجم انبوهی اطلاعات بلامصرف بوده است. همین امتیاز میتواند در راستای ارسال پیامک، شرکت در طرح های ویژه مثل آموزش های آنلاین و ... نیز مصرف گردد.

لذا طرح اجرا شده در راستای حفظ حقوق کاربران قانونمند و فعال در مقابل چنین مواردی اجرا شده است. 

با توجه به توضیحات داده شده، پذیرای نظرات شما هستیم.

موفق و سلامت باشید کاربر عرق ریز راسخونsmiley

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

حرف شما کاملا متین  و درست   اما  از اونجایی  که ما فوق العاده زیاد عرق میریزیم   امتیازمون رو بلافاصله قبل از خشک شدنش میخواهیم  اما با تو ضیحات شما  کاملا تو جیه شده  چاره ی نیست دیگه 

شوخی بود ببخشید  مهم  اینکه در کنار جمع شما هستیم  به  امید مدیریت  تالار   باور کنید باز هم شوخی بود

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها