0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

adel_71
adel_71
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4296

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
سه شنبه 26 دی 1391  4:51 PM

سلام ...

► مدیریت ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنهمه تالار با منه surprise surprisesurprisesurprisesurprisesurprisesurprisesurprise دیگه تالار نداشتین بدین به من winkwinkwink

► با fazli1184r132 صحبت کردید؟ چی شد؟

► به نظر من یه تالار با موضوع "درباره کتاب های الکترونیک" بسازید تا داخل اون تالار به موضوعاتی مثل: آموزش ساخت کتاب های الکترونیکی ، دانلود نرم افزار های ساخت و مشاهده کتاب های الکترونیکی ، درخواست کتاب الکترونیکی، پرسش و پاسخ در مورد ساخت کتاب الکترونیکی و ... بپردازیم ...

► اگر اسم تالار "دانلود کتاب ها" رو  به "تالار تخصصی کتاب های الکترونیکی" قرار بدید بهتر نیست؟!

► من می خواستم دو تایپیک "انتقادات و پیشنهادات از تالار دانلود کتاب" و "قوانین ایجاد پست در تالار دانلود کتاب" ایجاد کنم ... به نظر شما بهترین جا برای ایجاد این دو تایپیک کجاست؟

► مدیریت تالار "دانلود کتاب های صوتی" با من نیست؟

► اگر امکان دارد یک تالار با موضوع "دانلود کتاب های الکترونیکی موبایل" ایجاد کنید...

► بعضی از کتاب ها در تالار در جای مناسبی قرار ندارند ... لینک آنها را با تفکیک موضوع برای شما قرار می دهم تا ترتیب اثر دهید ...

کتاب های الکترونیکی "دانشگاهی":

دانلود کتاب های برق الکترونیک

کتاب های الکترونیکی  موبایل:

دانلود کتاب های الکترونیکی موبایل

پاسخ به:دانلود رایگان کتاب آموزش شبکه های کامپیوتری

سخت افزار (دانلود کتاب الکترونیکی با موضوع "سخت افزار"):

آشنایی با تکنولوژی های جدید مادربرد

*** ارزش انسان به تعداد خدمتکاران او نیست، بلکه به تعداد کسانی است که او به آنها خدمت می کند. ***

E-Mail: eBook.rasekhoon@Gmail.com

وبلاگ من

وبلاگ پارسی بوک

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها