پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
جمعه 15 دی 1391 3:18 PM
با سلام و خسته نباشید
در این چند روزه پس از مسابقه یلدا پست هایی گذاشته شده مبنی بر اینکه چرا شفاف سازی نشده
من 2 سوال از این بزرگان میپرسم وقتی در راسخون نوشته شده نقاشی کودکان کاره عاقلانه ای که توسط کودک نقاشی گذاشته شود ؟ شما که بچه نیستید من 3 4 روزی به این پست ها پاسخ ندادم چون هرگز نخواستم جو راسخون متشنج شود اما دوستان گرامی راسخونی نهایت محبت را داشته و از واژگانی همچون راضی نیستیم و غیره..... استفاده نموده اند اگر مبنا بر راضی یا ناراضی بودن است پس من هم راضی نیستم من با هیچ یک از مدیران ارشد سایت هیچ گونه ارتباطی ندارم اما از آنجایی که به شاگردان کلاسم علاقه دارم با گذاشتن یک پست کوچک در مورد ارسال اثار سوال پرسیدم
کاربر گرامی شما که به راحتی چنین پست کوبنده ای میگذاری 1 هفته برای مسابقه فرصت بود نمیتوانستی یک پست گذاشته وازنوع ارسال نقاشی ها بپرسید؟؟؟؟؟؟؟
کاربر عزیز شما که به جایز نیازی نداری لزومی به مطرح کردن آن نیست اگر هم به کودکتان توجه دارید تلاشتان را بالا ببرید اشتباه و کوتاهی خود را به حساب عدم شفاف سازی نزارید
من از همه راسخونی ها عذر میخواهم اما ناچارم این نکته را هم بیان کنم من طرح مسابقه راسخون را به والدین کودکانم نشان دادم همه آنها متوجه طرح مسابقه شدند چطور که شما نفهمیدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باز هم تکرار میکنم کاربر محترم کوتاهی خودت را به گردن دیگری نیندازید
و جمله اخرم .....
******در شان من مسلمان نیست که به خاطر هدیه دیانتم را کنار بگذارم ****
از مدیر ارشد به خاطر پستم عذر خواهی میکنم جسارت بنده حقیر را ببخشید اگر صلاح بدانید جایزه ارسالی برای شاگردان من منتفی شود تا بعضی از کاربران نتوانند تحمتی نا بجا به راسخون بزنند
راسخون پا بر جا میماند for ever