پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
چهارشنبه 6 دی 1391 8:33 PM
با سلام
من هم با نظر کاربر عزیز tahmores موافقم یک 24 ساعت تمدیدش کنید. از کانون ما هم یکی دیگه مونده.![]()
والا به خدا از بس این جناب نجاران رو اذیت کریدم خجالت می کشم دیگه بهشون زنگ بزنم. اتفاقا همین دیروز هم یه کاری باهاشون داشتم می خواستم زنگ بزنم به جناب نجاران روم نمی شد گفتم میگه عجب بچه پر روییه قصد کردم به جناب خواجه بگم که با خودم فکر کردم که ایشون اصلا در جریان کار ما نیست دوبار مزاحم جناب نجاران شدیم و ایشان با روی باز پذیرفتند. در همین پست بنده از طرف کانون فرهنگی هنری شهید ترابی و مسجد امام خمینی ( ره) شهرستان خمین و همچنین به عنوان یک کاربر راسخون نهایت تقدیر و تشکر از این دوست عزیز را دارم و از درگاه ایزد منان برای ایشان و تمامی مسئولین راسخون آرزوی موفقیت و سلامت در سراسر زندگیشان دارم.![]()
در ضمن با مسئول کانون های فرهنگی و هنری شهرستان صحبت شد و قرار شد که یک جایزه اگرچه اندک و در حد توان از طرف آنان هم به این عزیزان داده شود و از قرار معلوم این مسئولین عزیز در اداره ارشاد هم با سایت راسخون آشنایی داشتند و همکاری بین ما و شما بسیار استقبال کردند . و اما نظری که بنده داشتم این بود که لوح تقدیری 3 جانبه از طرف موسسه راسخون و اداره ارشاد و همچنین مسجد امام خمینی( ره) شهرستان خمین به این عزیزان داده شود که آنان هم موافقت کردم. ولی مشکل که هست این است که ما چطور این لوح را به دست شما برسانیم که شما با مهر و امضای خود آن را مزین کنید.
درحال حاضر ما هنوز این لوح ها را چاپ نکرده ایم اگر متنی یا موضوعی به نظرتان می رسد که برای متن آن انتخاب شود حتما به بنده اعلام بفرمائید تا در آن لحاظ کنم .
این گزارش کاملی از فعالیت بنده در این چند روز بود. و در پست های بعدی حتما نظرتان را در مورد این لوح بفرمائید
با تشکر