پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
سه شنبه 14 آذر 1391 12:07 AM
بله کاملا حرف آقاجاوید درسته این دلیل بر حذف شدن زحمات کسانی که شب و روز چندین سال است برای لیست برترین های انجمن زحمت کشیده اند نیست
سلام حضور جنابعالی ، آقا جاوید و سایر مدیرانی که این مطلب را میخونند
زحمات شما در مرحله اول چند قبضه نزد خداوند متعال محفوظ و در مرحله بعد هرچند ناچیز هدایای مادی آن را راسخون داده یا میدهد و حسنه هم که دارید . خدا شاهده من در یک مورد هم برنده شدم و مدارک خود را هم ارسال کردم و مجدد و مجدد هم ایمیل زدم جایزه نیامد حالا هم گلایه ای ندارم . ولی شما بزرگواران که مدیر من و امثال من هستید حالا که مدتی است بحث سر اینه که پست های نجومی زده نشود و بجای آن در مباحث مشارکت کنیم و در نظر سنجی ها شرکت کنیم چرا ؟؟؟!!! بیائیم صاحب نظر باشیم ، ایده بدهیم و سایت خوبی که در آن هستیم را با مشارکت خود بهتر کنیم . من شاگرد و شما استاد من . حقیر را کمک کنید به دیگران و به کشور عزیز اسلامی خودمان کمک کنیم . شبانه روز خود را بهتر بگذرانیم از اینترنت ، برق وسایر هزینه ها که در این راه خرج میکنیم استفاده بهینه کنیم . از اینگونه بحث ها هم جلوگیری کنیم . به لیست مدیران و کاربرانی که بیشترین پست را زده اند فقط نگاه نکنیم که بخواهیم از آنها سبقت بگیریم .
به خودم هم میگویم بخدا حیف است .
هرچند از من میرنجید ولی من یک کاربر کوچک همه شما هستم . به بزرگواری خود حقیر را میبخشید ولی اندکی تامل کنید .