0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
یک شنبه 12 آذر 1391  5:10 PM

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول abdo_61

با عرض سلام خدمت دوستان گل راسخونی.

وقت همگی بخیر و شادی.

من مطالب شما، دوستان گرانقدر را خواندم. 

بنده به شخصه ارادت بسیاری برای جناب mohammad_43  قائلم و از ایشان هم جز همفکری در مورد تالار متبوع و خودم چیزی ندیدم.

اگر هم انتقادی باشد ایشان مستقیماً به خود بنده اشارت می کنند و من هم مستقیماً پاسخ ایشان هم خواهم داد.

و از ایشان هم می خواهم که با پیشنهادات موثرشان بنده را یاری داشته باشند.

از دوستان کوشایم که زبان به تشکر و صد البته تعریف از بنده حقیر داشته اند بسیار ممنون هستم و

همین جا از این دوستان خواهانم که مرا در این راه یاری دهند تا تالار آموزش خانواده به تالار پویا و موثر بدل شود.

آرزومند آرزوهایتان.

بهترین ها و زیباترین ها را برای تک تک شما عزیزان خواهان و خواستارم.

عبدو( abdo_61)

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و ادای احترام 

از حضور شما دراین تاپیک بسیار خرسندم، بر خود بایسته دانستم از زحمات ارزنده جنابعالی و سایر مدیران محترم تالار ها و صد البته  کاربران عزیز و گرامی انجمن های راسخون، تقدیر و تشکر نمایم. از توضیحات ارائه شده جنابعالی در راستای تنویر افکار کاربران سپاسگزارم.

موفق و سلامت باشید

مدیر محترم تالار خانواده جناب آقای اسرافیلی (abdo_61)

با سلام و احترام ، از لطف و بزرگواری شما ممنونم . جنابعالی یکی از مدیران محترم و مودب انجمن ها هستید که همیشه برای حقیر قابل احترام بوده و خواهید بود .

امیدوارم همچون گذشته از وجود پرمهرتان در تالار همسفران استفاده لازم را ببریم .

موفق و سرفراز باشید.

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
تشکرات از این پست
abdo_61 iman_karbala ravabet_rasekhoon farshon
دسترسی سریع به انجمن ها