0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
یک شنبه 12 آذر 1391  11:35 AM

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول iran313
سلام و خسته نباشيد

منظور بدي نسبت به شما نداشتم كه اينگونه واكنش نشان مي دهيد /  من پستهاي تكراري زياد ديده ام ولي هيچ وقت تذكر نداده ام مخصوصا در تالار موفقيت و روانشناسي /مدير تالار خانواده به من تذكر داده اند ولي هيچ وقت به شماها تذكر نداده اند و هيچگاه پست تكراري نزدم/  به جاي اين گلايه ها از روشهاي حل مساله استفاده كنيد و موضوعات نو طراحي كنيد / خيلي موضوعات در ذهن من است / مدير ارشد انجمنها از من خواسته كه مثبت به مسائل نگاه كنم ولي حالا كه مثبت برخورد كردم شما واكنش نشان ميدهيد /  در  تالار روانشناسي و موفقيت مي توانيد از موضوعات روانشناسي يادگيري و حافظه هم استفاده كنيد/  دنياي مجازي پر از اسيب است  و وقتم هم خيلي ارزش دارد خوشحالم كه تذكر داده ايد كه به فكر وقت و زمانم در زندگيم باشم/ زحمتي نيست رحمت است / از مدير ارشد انجمنها كه اين درگيري را بوجود اوردم معذرت مي خواهم كه اينجا را بهم ريختم . با تشكر

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

دوست عزیز، کشمکش و درگیری ای بوجود نیامده است، تقابل و تبادل نظرات جزء لاینفک فعالیت در محیط های تعاملی مثل انجمن ها بوده و ضامن پیشرفت و اصلاح است. اینجانب به دید مثبت به این موضوعات می نگرم و از رخداد آن به هیچ عنوان ناراحت نیستم. بدین ترتیب بهتر است آنچه را در نظرات دیگران مفید می یابیم مورد استفاده قرار دهیم و آنچه را انتقاد غیر اصولی یا هر چیز دیگر می پنداریم  تحلیل و ارزیابی نموده و مورد بهره برداری قرار دهیم و به هیچ عنوان از آن ناراحت نشویم.

مشارکت مسئولانه کاربران در امور مدیریتی تالار ها مثل گزارش پست های تکراری و سایر موارد نقض قوانین، امری ستودنی است و روابط عمومی راسخون از چنین کاربرانی صمیمانه تقدیر و تشکر می نماید. البته خلاقیت و ارائه طرح های نوین و کاربردی نیز بسیار مهم و مثمر ثمر و مورد استقبال روابط عمومی است.

با تشکر   موفق باشید

سلام و خسته نباشيد

تشكر از پاسخ شما/ 

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

تشکرات از این پست
mahdi522 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها