0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
پنج شنبه 11 آبان 1391  8:03 AM

نقل قول mahdi522

با سلام خدمت استاد گرانقدر آقای نجاران

طبق راهکارهای تصویبی جدید برای تالار ها بمنظور افزایش ضریب تعامل و کارایی در شماره 3 به ایجاد تاپیک های تخصصی پرسش و پاسخ در راستای موضوع  تالار های تحت مدیریت اشاره شده است همناطور که مستحضرید اینجانب مدیر تالار کنکور و کنکوری ها هستم و به نظر من پاسخگوئی به سولات تخصصی تالار کنکور مربوط به مشاور تحصیلی می شه و درخواست من اینه که آقای کتابی که در بخش مشاوره وب سایت راسخون فعال هستند یا اصلا هر مشاور تحصیلی دیگه یه بخشی در تالار  کنکور براشون در نظر بگیریم که به سولات کاربران پاسخ بدهند و ضریب تعامل و بین تالار و کاربران را افزایش دهند

و ضمنا بنده یه تشکر به خاطر اون هدیه ای که ارسال کردید به شما بدهکار هستم که انشاء الله در پناه حق آینده اگر عمری باقی بود جبران کنم

و یه نظر هم در مورد ایجاد مسابقه در تالار کنکور دارم که اگر در روز جمعه ساعت21 آنلاین بودید با شما در راجع به اون صحبت می کنم.

با تشکر. 

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

-فرمایش شما در ارتباط با تالار "کنکور و کنکوری ها" صحیح است. لطف بفرمائید تاپیک مورد نظر را در آن تالار و تالار اصلی وبلاگ نویسی ایجاد و ویژه نمائید و پس از ارسال چندین سئوال تخصصی، به ایمیل آنها به آدرس پست الکترونیکی انجمنها(forum@rasekhoon.net)بپردازید تا پاسخ لازم از واحد مشاوره اخذ و جهت درج در تاپیک مربوطه به شما ارسال گردد.

-هدیه ارسال شده جدای از منظر معنوی آن در برابر زحمات ارزنده و عالمانه جنابعالی بسیار ناقابل  بود.

-در ارتباط با مسابقه مورد نظر نیز می توانید کلیه موارد طرح خود را آماده نمائید تا در گفتگوی جمعه شب یا از طریق ایمیل یا تماس تلفنی بررسی و اعلام نتیجه گردد.

با تشکر از جنابعالی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها