0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
شنبه 6 آبان 1391  4:11 PM

نقل قول ravabet_rasekhoon
مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

تشکری که جناب iman_karbala به پست ثبت نام در برنامه صندلی داغ زده اند بمنظور تشکر و قدردانی از جنابعالی بوده و نه ثبت نام در برنامه.

با این وجود موضوع را با ایشان در میان گذاشته و نتیجه را متعاقبا به اطلاع شما می رسانم. اما از آنجا که ایشان امروز در موسسه حضور ندارند موضوع به روز آتی موکول خواهد شد.

بنابراین جهت جلوگیری از ایجاد وقفه در برنامه، می توانید برنامه این هفته را با مدیر عزیز aliasghar313 آغاز نمائید. 

به کاربر محترم داغ کننده مهمان قبلی(fatemeh313) نیز، 3000 حسنه تقدیم گردید که می توانید اطلاع رسانی فرمائید.

ضمنا پس از ایجاد تاپیک مرتبط با مهمان هفته جاری اطلاع دهید تا تبلیغات لازم انجام گیرد.

با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی

........................................

سلام بر شما

همانطور که می دانید برای شرکت در برنامه صندلی داغ دوستانی که مایل بودند که روی صندلی بنشینند با زدن دکمه تشکر اعلام آمادگی کردند. در بین آن ها نام کاربری مسئول محترم روابط عمومی جناب " iman_karbala " هم به چشم می خورد.

لذا از مطلبتون مبنی براینکه تشکرمسئول محترم روابط عمومی به پست ثبت نام برنامه صندلی داغ به منظور تشکر و قدردانی بوده است تعجب کردم ، اگر اینطور باشد دوستانی که نمی خواهند شرکت کنند هم می توانند چنین حرفی را بزنند و بگویند که برای ثبت نام تشکر نزده ایم بلکه برای قدردانی بوده است...!!!

بگذریم...!

تاپیک جدید میهمان برنامه هم ایجاد شد. به این لینک مراجعه بفرمایید.

در پناه حق

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

تشکرات از این پست
aliasghar313 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها