0

اخبار قرآنی (1391/03/03)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/03)
چهارشنبه 3 خرداد 1391  10:37 PM

چهارشنبه 03 خرداد 1391 15:52:02             شماره‌ خبر :1015244
در ادامه يهودی‌سازی قدس شريف؛
صهيونيست‌ها در اطراف مسجدالاقصی قبرهای جعلی می‌سازند

گروه بين‌الملل: بنياد ميراث و وقف الاقصی از افزايش قابل توجه اقدامات رژيم اشغالگر صهيونيستی از جمله ساختن قبرهای جعلی در اطراف مسجدالاقصی در راستای يهودی‌سازی قدس و تحريف تاريخ اين شهر خبر داد.

 

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «Palestine Info»، بنياد الاقصی در گزارشی اعلام كرد كه نيروهای اشغالگر صهيونيستی با استفاده از قدرتشان در اين شهر، در حال ساخت هزارن قبر جعلی در اطراف مسجدالاقصی هستند.

اين بنياد عنوان كرد كه صهيونيست‌ها قصد دارند كه اين طرح را در منطقه‌ای وسيع از طور سينا در بخش شرقی مسجدالاقصی تا دره سيلوان در جنوب و دره ربابه در جنوب غرب اين مسجد اجرا كند.

بنياد الاقصی در اين گزارش اعلام كرد كه اشغالگران از طريق اين برنامه‌ها قصد دارند، مناطق اطراف مسجدالاقصی و همچنين شهر قدس را يهودی‌سازی كنند و با ساخت قبر‌ها، شهرك‌ها، باغ‌ها و مؤسسات يهودی، مالكيت خود را بر سرزمين‌های فلسطينی تثبيت كند.

اين بنياد افزود: صهيونيست‌ها در تلاشند تا برای جعل جغرافيا، تاريخ و يادبودهای شهر قدس قبرها و اماكن مقدس جعلی برای خود بسازند.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها