0

اخبار قرآنی (1391/03/03)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/03)
چهارشنبه 3 خرداد 1391  10:36 PM

چهارشنبه 03 خرداد 1391 15:45:42             شماره‌ خبر :1015215
قائم مقام وزير ارشاد در امور قرآنی خبر داد:
افزايش دو برابری بودجه فعاليت‌های قرآنی استان قم

گروه فعاليت‌های قرآنی: حميد محمدی با بيان اينكه قم، نقش راهبری جريان قرآنی و اهل بيت(ع) را در سطح جهان بر عهده دارد از افزايش دو برابری بودجه فعاليت‌های قرآنی استان قم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه قم، حجت‌الاسلام والمسلمين حميد محمدی، رئيس مركز هماهنگی، توسعه و ترويج فعاليت‌های قرآنی كشور پيش از ظهر امروز، سوم خردادماه در همايش تجليل از فعالان و مربيان دوره‌های جامع حفظ و مفاهيم قرآن كريم استان قم در مجتمع فرهنگی شهيد آويينی با بيان اين مطلب كه ترويج فعاليت‌های قرآنی در سطح كشور با تصويب و ابلاغ قانون اختصاص بودجه نيم درصدی سازمان‌ها به مباحث قرآنی رشد چشمگيری داشته است، اظهار كرد: اين بودجه با احتساب نقش هر يك از استان‌ها در گسترش فعاليت‌های مختلف در حوزه قرآنی كشور تقسيم می‌شود كه در اين بين، جايگاه قم به‌عنوان يكی از مهم‌ترين پايگاه‌های نشر معارف قرآنی و اهل بيت(ع) ويژه و ممتاز است.

وی افزود: بودجه فعاليت‌های قرآنی برای استان قم در سال گذشته 700 ميليون تومان بود كه اين رقم در سال جاری به‌طور قطع دو برابر يعنی يك ميليارد و 400 ميليون تومان خواهد بود كه اميدواريم با اجرای طرح‌های مختلف قرآنی توسط مؤسسات و كانون‌های فعال در اين عرصه، به حقوق مربيان و معلمان قرآن به‌شكل مطلوب رسيدگی كنيم.

رئيس مركز هماهنگی، توسعه و ترويج فعاليت‌های قرآنی كشور، با اشاره به احصای 90 وجه اعجاز شناخته شده قرآن و ده‌ها اعجاز ناشناخته اين كتاب آسمانی بر لزوم تدبر و رمز گشايی از بسياری از معارف قرآنی تأكيد كرد و گفت: خداوند متعال در قرآن پس از لفظ جلاله «الله» خود را با «الرحمن» معرفی می‌كند كه جای الله را می‌گيرد و پس از آن خود را معلم اين كتاب آسمانی معرفی می‌كند تعليم قرآن در واقع ذكر و به يادآوری سرشت انسان است كه بزرگترين معلم هستی در اين مرتبه ذات احديت است.

وی افزود: تعاليم قرآنی، تعاليم فطری و سرشتی است و به تعبيری ديگر با تولد هر انسان، يك قرآن متولد می‌شود و بر مبنای سرشت انسان، انسان را به مبدأ و مأوای خويش فرا می‌خواند؛ جايگاه انبيای الهی به عنوان معلمان بزرگ قرآن نيز از آنجا اهميت مضاعف می‌يابد كه خداوند، بزرگترين معلم قرآن است و آنان در رديف اين شغل شريف قرار دارند.

‌معاون وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اهميت ارائه هنری معارف قرآن، اظهار كرد: قرآن كريم بامعارف عميق خود بر قلب‌ها حكومت می‌كند و ابعاد هنريش بر قلب‌ها حكمرانی می‌كند صوت زيبا و هنرمندی در ارائه اين مفاهيم در ايجاد انس با قرآن تأثير فراوان دارد؛ هر نوع ارائه هنری معارف قرآنی می‌تواند نقشی اساسی در تسريع روند دعوت بندگان به سوی خدا داشته باشد؛ لذا همانگونه با تدبر در قرآن عقول را به تسخير معارف قرآنی در می‌آوريم با وجوه هنری نيز می‌توانيم وجود اعجازی قرآن را به همگان ارائه كنيم ولی متأسفانه علی‌رغم حضور فعالان گسترده در عرصه تدبر و نشر معارف قرآنی با كمبود هنرمندان قرآنی مواجه هستيم.

حجت‌الاسلام محمدی با بيان اين مطلب كه حفظ، حمل و عمل به قرآن سه مرحله تكامل وجود قرآنی در انسان است، يادآور شد: مربيان قرآن در ابتدا بايد حافظ، حامل و عامل به قرآن باشند و برای تربيت نسل قرآنی اين سه وجه را در نسل جديد متبلور سازند.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها