0

اخبار قرآنی (1391/03/03)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/03)
چهارشنبه 3 خرداد 1391  10:29 PM

چهارشنبه 03 خرداد 1391 15:06:25             شماره‌ خبر :1015236
يك فعال فرهنگی:
حضور در مساجد، اولين گام در آموزش نماز به كودكان است

گروه انديشه و علم: برگزيده فراخوان «بهترين روش‌های دعوت فرزندان به نماز» گفت: تربيت دينی فرزندان از قبل از تولد آن‌ها و با حضور اوليا در جلسات مذهبی آغاز می‌شود و حضور در مساجد، اولين قدم در آموزش نماز به كودكان است.

 

معصومه بيات، برگزيده فراخوان «بهترين روش‎های دعوت فرزندان به نماز، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه زنجان، گفت: مقاله «تشويق و ترغيب فرزندان به نماز» با بررسی ابعاد تربيتی زندگی ائمه معصومين(ع) و روش‎های دعوت فرزندان به اقامه نماز، بهترين روش‎های تشويقی جهت ارائه به فرزندان را بيان می‎كند.

وی ابراز كرد: كودك و نوجوان بايد به مظاهر عمل و تكرار انس داده شود و تعاليم و تجارب عملی اولياء درخصوص اقامه نماز بخصوص نماز اول وقت، برای او توصيف شود تا دوره تثبيت آموزه‎های دينی طی شود.

برگزيده فراخوان «بهترين روش‌های دعوت فرزندان به نماز» تأكيد كرد: تربيت دينی فرزندان، از قبل از تولد آن‎ها و با حضور اولياء در جلسات مذهبی آغاز می‌شود و حضور در مساجد، اولين قدم در آموزش نماز به كودكان است.

بيات با تأكيد بر اين‌كه دعوت به انجام فرايش دينی بايد رفتاری باشد و نه زبانی، اظهار كرد: تشويق امام جماعت يك مسجد و ترغيب وی با رفتاری صبورانه، در ابتدا خاطره‎ای خوش از حضور در مسجد برای دو پديد می‎آورد و پس از آن جاذبه‎های معنوی مسجد و حالات نمازگزاران به هنگام نماز، كودك را مجذوب خود می‌‎كند.

اين فعال فرهنگی تصريح كرد: همان‎گونه كه پرسش معلم درخصوص دليل انجام ندادن تكاليف دانش‌آموز، رفتاری صحيح در جذب وی و ايجاد تعهد در مقابل رفتار معلم خواهد بود، حسن خلق مربيان پرورشی و ائمه جماعات نيز به عنوان متوليات فرهنگی در برپايی نماز، نقش مؤثر در جذب و دعوت نوجوانان به نماز دارد.

وی خاطرنشان كرد: والدين و مربيان بايد بدانند كه برخی از مسائل كه ممكن است برای بزرگسالان خسته كننده باشد برای كودكان لذت‌بخش باشد، بنابراين كودك از تكرار مباحث داستانی و مكررات درخصوص نماز خسته نمی‌شود و حتی اين مباحث با تكرار در او تثبيت می‎شود.

برگزيده فراخوان «بهترين روش‎های دعوت فرزندان به نماز» در پايان يادآور شد: بهترين زمان برای دعوت دختران به نماز، 7 تا 9 سالگی است.

  
 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها