0

اخبار قرآنی (1391/03/03)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/03)
چهارشنبه 3 خرداد 1391  10:18 PM

چهارشنبه 03 خرداد 1391 14:29:18             شماره‌ خبر :1015076
«مرادو» به بازار فيلم كن رسيد

گروه كودك و نوجوان: فيلم سينمايی «مرادو» با قصه‌ای انسانی و معناگرايانه به كارگردانی مجتبی صفرعلی‌زاده در بازار فيلم شصت و پنجمين جشنواره بين‌المللی فيلم كن عرضه شد.

 

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، فيلم سينمايی «مرادو» به كارگردانی مجتبی صفرعلی‌زاده كه دربرگيرنده قصه‌ای انسانی و معناگرايانه بوده و توليد آن سال گذشته به همت كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان به پايان رسيده است، در بازار فيلم شصت و پنجمين جشنواره بين‌المللی فيلم كن فرانسه عرضه شده است.

براساس اين گزارش، اين فيلم، برگرفته از داستان «مرادو» است كه از سوی رضا حيدرنژاد، يكی از فيلم‌نامه‌نويسان كشورمان نوشته شده و محمدعلی آزادی‌خواه، نويسنده كتاب «مرادو» نيز ديالوگ‌ها را به‌ صورت دقيق و منظم تغيير داده است.

فيلم «مرادو» كه بلوغ و تولد دوباره يك نوجوان را به نمايش می‌گذارد زندگی نوجوانی سيه‌چهره و لاغر اندام روستايی را نشان می‌دهد كه بر اثر اتفاقاتی دچار تحولات درونی می‌شود و در نهايت يك روستا را از بحران آب نجات می‌دهد.

اين فيلم 75 تا 90 دقيقه‌ای در يكی از روستاهای دست‌نخورده استان كرمان با عنوان روستای «گلزار» و با حضور بيش از 30 بازيگر اصلی توليد شده كه بيشتر بازيگران آن از بازيگران بومی كرمان هستند.

يادآور می‌شود. در اين دوره از بازار فيلم كن كه با هدف عرضه هرچه بهتر توليدات سينمايی از 27 ارديبهشت، آغاز شده و تا 5 خرداد در شهر نيس ادامه خواهد داشت، 4 هزار فيلم سينمايی و بيش از 200 فيلم مستند از سوی 11 هزار شركت‌كننده از 100 كشور جهان عرضه شده است.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها