0

اخبار قرآنی (1391/03/03)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/03)
چهارشنبه 3 خرداد 1391  9:48 PM

چهارشنبه 03 خرداد 1391 12:06:58             شماره‌ خبر :1014903
در سال جاری؛
توليد برنامه‌های قرآنی در اولویت فعالیت‌های سيمای خراسان رضوی قرار گرفت

گروه فعاليت هاي قرآني: امسال شبكه استانی صدا و سيمای خراسان رضوی به‌صورت ويژه در بحث فرهنگ رضوی و فرهنگ قرآنی ورود پيدا می‌كند.

عليرضا آيينه‌دار، معاون سيمای صدا و سيمای خراسان رضوی، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، گفت: مهم‌ترين رويكردهای سيماي خراسان رضوي در سال 91 توجه به ترويج فرهنگ رضوی و قرآنی است كه شبكه استانی به‌عنوان شبكه پايتخت معنوی امسال به‌طور ويژه در اين حوزه ورود پيدا می‌کند.

وی افزود: در سال‌‌های گذشته برنامه‌های ويژه فرهنگ رضوی و قرآنی به‌طور پراكنده پخش می‌شد؛ اما امسال با توجه به اهميت فرهنگ رضوی و فرهنگ قرآنی باكس‌های ثابتی را برای اين منظور در نظر گرفته‌ايم.

آيينه‌دار ادامه داد: برای رسيدن به اين هدف و توسعه و ترويج فرهنگ رضوی برنامه‌های توليدی و تأمين خود را در اين حوزه‌ها افزايش داده‌ايم كه از هفته آينده قابل پخش خواهد بود.

وی تصريح كرد: از شنبه هفته آينده هر روز 40 دقيقه قبل از نماز ظهر برنامه‌های ويژه فرهنگ رضوی و فرهنگ قرآنی پخش می‌شود.

معاون سيمای صدا و سيمای خراسان رضوی با بيان اينكه هنوز برنامه‌های توليدی در اين زمينه آماده نشده است، ‌متذكر شد: اين برنامه‌ها با پخش‌ برنامه‌های تأمينی كه از ساير استان‌ها تهيه شده، پخش می‌شود و تا يك ماه آينده برنامه‌های توليدی فرهنگ رضوی و قرآنی نیز آماده پخش خواهد شد.

آيينه‌دار گفت: در سال جاری توليد 8 تله‌فيلم در دستور كار قرار گرفته كه اين رقم در سال گذشته 5 تله فيلم بوده است.

وی توليد حداقل 3 سريال، يك سريال عروسكی، توجه به توليد و پخش برنامه‌های مستند را از ديگر برنامه‌های سيما در سال جاری عنوان كرد و افزود: باكس بعدازظهرها را نيز به پخش مستندات اختصاص خواهيم داد.

آیینه‌دار ادامه داد: بر این اساس توليد انيميشن و برنامه‌هايی با كيفيت بالا،‌ با قوت، قدرت و سرعت بالا را در دستور كار قرار داده‌ايم که علاوه بر مباحث فرهنگ رضوی، مباحث حوزه‌های علميه و مراكز تحقيقاتی و آموزشی نيز در دستور كار برنامه‌ها قرار دارد.

همچنين، سيدموسی خادم، معاون اطلاعات و اخبار صدا و سیمای خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری ايكنا، با بيان اينكه معاونت اطلاعات و اخبار استان برای چهارمين سال متوالی مقام برتر استان‌ها را از آن خود كرد، افزود: تهيه و توليد گزارش‌های فاخر مذهبی، ايثار و شهادت، گزارش‌های فرآيندی با موضوع نام‌گذاری سال حمايت از توليد ملی و كار و سرمايه ايرانی و تهيه گزارش‌های سرمايه ايرانی و خراسانی از رويكرد‌های معاونت اطلاعات و اخبار در سال 91 است.

وی خاطرنشان کرد: اين حضور با هدف شناساندن ظرفيت‌های مذهبی و معنوی استان آغاز شده و همچنين رسيدگی به مطالبات مردمی را در بسته‌های خبری حوزه، دانشگاه، عبور آزاد و تلنگر در دستور كار قرار داده‌ايم.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها